ŠUŠKA SE...

TKO ĆE BITI 'GOSPODIN SAVRŠENI' U NOVOJ SEZONI POPULARNOG REALITYJA Srca Hrvatica slamat će naočiti Dalmatinac koji je umalo pobijedio u Big Brotheru?

 
Stipe Bekavac 2014.
 Davor Žunić / CROPIX

Kad je te 2007. godine, 7. rujna, ušao u kuću Big Brothera na zagrebačkoj Dubravi, tada 24-godišnji Omišanin Stjepan Bekavac u showu je ostao 91 dan i bio jedan od favorita za pobjedu. Dvanaest godina poslije, sve je izglednije kako ćemo naočitog Stipu opet gledati na malim ekranima jer, kako se šuška, upravo je on postao novi Gospodin Savršeni u drugoj sezoni popularnog showa RTL-a, za čiju će se ljubav boriti dvadesetak djevojaka, piše Slobodna Dalmacija.

Izvori su im potvrdili kako je njihov novi junak u potpunoj suprotnosti od zvijezde prve sezone, bivšeg sportaša i manekena Gorana Jureneca, inače Hrvata s njemačkom adresom. Aktivno se bavi sportom, ima više od 35 godina i bio je kandidat jedne od prvih sezona Big Brothera.

Sve to, kao i saznanje da je uistinu dobio poziv kreativne producentice showa Antonije Blaće, govori u prilog tome da bi Bekavac mogao biti taj koji će krenuti u potragu za ženom svog života pred kamerama i milijunskim auditorijem.

Iako s RTL-a nije stigla službena potvrda, izvori kažu da će Bekavac uskoro u popularnom showu tražiti savršenu djevojku i nekima od njih slamati srca.

– Upravo sam ušao u dvoranu i krenuo na trening, ne bih govorio ništa o tome – rekao je Stipe za Slobodnu nakon što su ga nazvali i pitali da potvrdi šuškanja kako je postao novi Gospodin Savršeni.

S obzirom da su svi kandidati u showu vezani strogim ugovorom s RTL-om, ni ne čudi da bivši student hotelijerstva, koji se već dugi niz godina aktivno bavi borilačkim vještinama, nije mogao kazati nešto više.

Zagreb, 071207.
Klub Saloon je priredio party dobrodoslice za ispalog kandidata Big Brothera, Stjepan Bekavac iz Omisa.
Foto: Boris Arbanas / CROPIX
Boris Arbanas / CROPIX
Stjepan Bekavac 2007.

Stipe Bekavac jedan je od naših najpoznatijih MMA boraca i u svojoj je dosadašnjoj profesionalnoj karijeri ostvario niz zapaženih pobjeda.

'Upravo sam ušao u dvoranu...'

– Nemam djevojku, a najveća potpora sam sam sebi jer volim to što radim. Ako bi avantura bila dovoljno privlačna, definitivno bih opet prihvatio sudjelovanje u novom reality showu – kazao je prije pet godina Stipe za Scenu.hr.

Njegov boravak u Big Brotheru obilježio je prisan odnos s kandidatkinjom Majom-Paolom Sestrić, koja je te četvrte sezone show završila kao drugoplasirana i u kući provela ukupno 105 dana.

S RTL-a su poručili kako će u novim nastavcima Gospodina Savršenog, čije je snimanje tek počelo, a na televiziji bi se trebao početi prikazivati za nekoliko mjeseci, gledatelji i dalje biti svjedoci zanimljivih ljubavnih zgoda i nezgoda na atraktivnim lokacijama diljem Hrvatske, pa i izvan granica Lijepe naše.

Zagreb, 270210.
Klub Gallery na Jarunu sinoc je proslavio svoj rodjendan kao i otvaqranje nove sezone. To je bio dovoljan razlog da se okupe mnoge vise ili manje poznateface.
Na slici: Zanamari Lalic i Stipe Bekavac. 
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / CROPIX
Žanamari lalić i Stipe Bekavac 2010.

Pratit će se jedna lijepa priča u nastajanju uz ekskluzivne spojeve, puno adrenalina i uvid u svakodnevni život potencijalnog ljubavnog para.

Zbog iznimno velikog uspjeha showa među Hrvatima, na RTL-u, ubrzo nakon završetka druge sezone, planiraju početi s pripremama i treće, pa nema sumnje kako nas očekuje uzbudljiva televizijska godina u kojoj će neki tugovati, a neki se veseliti jer su pronašli pravu, istinsku ljubav za kojom su toliko tragali.

S RTL-a nema potvrde

RTL Televiziji Slobodna je uputila upit za potvrdom informacija da je Stipe Bekavac novi Gospodin Savršeni, ali odgovor zasad nisu dobili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 03:29