TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

VIDEO: HANA RASPLAKALA ŽIRI, A 'SEVE' SE POSVAĐALA S NJIMA 'Ma što ti pričaš? To je jedna od najpopularnijih pisama!'

 Screenshot / YouTube

Najbolja u drugoj epizodi TV showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ opet je bila Hana Hegedušić, pobjednica prošlog vikenda. Nakon što je prošli vikend nasmijala publiku transformacijom u Mladena Grdovića, ovog puta je uspješno svladala nimalo lak zadatak - 'I Will Always Love You' Whitney Houston.

Hana je oduševila transformacijom i ponudila vokalnu izvedbu koja je sve ostavila bez teksta. Prema Haninom izboru, kao pobjednice epizode, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna 'Udruzi za sindrom Down Međimurske županije.'

'Ti si čudo. Zaista, hvala ti za ovaj nastup. To je toliko teška pjesma. Digla si ljestvicu i ja ne znam kuda ćeš dalje! Bez teksta sam. Sjajna. Bravo', rekla je Hani Sandra Bagarić. Tomo, stručni član žirija bio je nešto rječitiji. 'Ovo je jedan od najtežih nastupa ... i jedna od najboljih pjevačica ikad. Ali definitivno si uspjela to obaviti!', pohvalio je nastup. 'Dajte mi maramicu razmazala mi se šminka, naježila sam se, rasplakala sam se. Divna, divna Hana! Predivna', rekla je Ecija Ojdanić.

Drugo mjesto zauzela je Lana Jurčević, dok je treći Damir Kedžo.

Večer je otvorila Žanamari Perčić koja je pjesmom 'Brad Pitt' uskočila u ulogu Severine. Filip Dizdar pošteno se potrudio pri transformaciji u Jasmina Stavrosa i otpjevao njegovu pjesmu 'Dijamanti', a nastupila je i ‘druga Severina’ - Ana Maras Harmander koja je izvela njenu pjesmu 'Da si moj'. Sandra je krenula komentirati njen nastup: 'Severinu je puno lakše glumicama imitirati. Prišla si prije svega psihološki kao glumica pjesmi, a pjesma nije nekog velikog raspona, niti zahtjevnosti', na što ju je 'Seve' prekinula: 'Ma što ti pričaš? To je jedna od najpopularnijih pisama!'

Matteo Cetinski prvi je od muških natjecatelja obuo štikle i promijenio spol kako bi na pozornicu donio pop kraljicu Madonnu, a Lana Jurčević promijenila je spol i izvedbom pjesme Boney M, 'Dady Cool', nasmijala publiku i žiri. Damir Kedžo bio je sjajan i u ovoj epizodi te se vjerno pretvorio u Petra Grašu i fenomenalno otpjevao pjesmu 'Moje zlato'. Reper Fil Tilen ponovo se potpuno uživio u lik King Africe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 04:44