PJEVALA NADALINU

VIDEO: 'NAJBOLJI NASTUP DO SAD' ILI 'GENOCID ZA UŠI'? Gruica izazvala lavinu kritika na Fejsu, a ni Sandra Bagarić i Lana Jurčević nisu bolje prošle

 Screenshot

Nedjelja je dan rezerviran za novu dozu zabave, a za to su se večeras pobrinuli urnebesni kandidati showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Nova sezona se zahuktala, kandidati su sve opušteniji, a smijeha iz emisije u emisiju sve je više.

Lana Jurčević otvorila je show pjesmom 'Šećeru'.

- Jako je emotivno. Kad sam ušla jako su me obuzele emocije. Osjećam se tako daleko, a tako blizu. Suosjećam se sa svima - kazala je Lana na početku.

Ana Gruica otvorila je natjecateljski dio emisije hologramskom izvedbom dueta Borisa Dvornika i Olivera Dragojevića.

Komentari su, kao i uvijek, bili podijeljeni. Dok neki na službenoj Facebook stranici komentiraju kako je ovo do sad najbolja izvedba Ane Gruice, drugi joj nisu tako skloni.

- Koji genocid za uši - bio je jedan od komentara, dok su pojedini stali u njezinu obranu: 'Ovo je Gruici do sad najbolja izvedba' - komentirali su.

Neki su se pak obrušili se na članicu žirija, Sandru Bagarić:

- Dobra je Ana, ostavite se žene. Jedina sramota ove emisije je Bagarićka - komentirala je jedna korisnica.

No korisnici Facebooka nisu ostali ravnodušni ni prema Lani Jurčević, koja je bila gošća u žiriju.

- Točno mi je bilo neugodno gledat te u ovom jeftinom ronilačkom odijelu, a stvar ti još čemernija, tekst je vrtićka nabrajalica. Ne znam samo kako si uspjela sve promašit. Ana Gruica je za tebe profesor pjevanja!!!! - bio je komentar s kojim su se mnogi složili.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:04