ŽIVOT NA VAGI

VIDEO: SILVIJA I GABI POTRČALE PRVI PUT U ŽIVOTU! Trener Mario izgubio živce: 'Od sada pa nadalje od mene možete očekivati pakao na treningu!'

 Screenshot / RTL

Izazov s ciglama pokazao se kobnim za Crveni tim koji je završio na eliminaciji. Pred članovima tima je teška odluka o tome tko će napustiti kuću.

Na prvom treningu nakon eliminacija trener Mario Mlinarić nije zadovoljan što ih je jedna osoba napustila te kandidatima priprema neugodno iznenađenje: 'Od sada pa nadalje od mene možete očekivati pakao na treningu!'

Kandidatima postaje jasnije da će biti sve teže i teže što u nekima izaziva neposluh i demotivaciju koju Mario jednoj kandidatkinji odluči vratiti pozivom voljene osobe.

Za to vrijeme na treningu Plavog tima vlada harmonija i trenerica Sanja je zadovoljna postignutim, posebno ženskim snagama – Silvijom i Gabi koja će po prvi put u životu potrčati!

Pred timovima je još jedan Mali izazov u kojem pobjednički tim osvaja nagradu koja bi im itekako mogla pomoći na sljedećem vaganju – limfnu drenažu koja uklanja višak vode nakupljen u tijelu. Timovi se u parovima natječu tko će dulje izdržati zajedničkim snagama dlanovima držati disk u zraku, a par koji postigne najbolje vrijeme u ovom izazovu osvaja posebnu nagradu – od bilo koje osobe u kući može zatražiti što god hoće!

Kao šećer na kraju napornog dana pobjednički par Malog izazova naređuje svima – danas imamo tulum do zore!

Kako je izgledao tulum, te tko je pobjednik Malog izazova, ne propustite pogledati večeras od 20 sati, na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:58