NISU IZDRŽALI

Ariana Grande oporavlja se od šokantnog razvoda: ‘Odlučila je da ide dalje, bez gorčine, iako...‘

Pjevačica se na finalu Wimbledona pojavila bez prstena na ruci što je potaknulo spekualcije, a onda je odjeknula vijest o kraju braka

Ariana Grande i Dalton Gomez

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Ariana Grande nije se raspala nakon šokantne vijesti da se razvodi od supruga Daltona Gomeza. Naime 30-godišnja pop zvijezda "odlučila je krenuti dalje" bez gorčine nakon rastave od 27-godišnjeg agenta za nekretnine s kojim je u braku provela dvije godine, otkrio je izvor za US Weekly. Ista je osoba je potvrdila da se par rastao u prijateljskom ozračju odlučivši da je to najbolji potez obzirom na njihove razlike u karakteru.

"Koliko god bilo tužno, zaključak obje strane bio je da je tako najbolje. Ariana i Dalton su dvoje vrlo različitih ljudi", naglasio je poznanik.

Nadalje, izvor je dodao kako su ljudi najbliži glazbenici "sretni" što se odlučila na taj korak u privatnom životu i učinila ono što je za nju najbolje.

Slavna je pjevačica potaknula nagađanja o razvodu nakon što je viđena bez vjenčanog prstena tijekom muškog finala u Wimbledonu u nedjelju, koje je pratila s kolegom Jonathanom Baileyem.

image

Pjevačica se na Wimbledonu pojavila bez prstena

I-images/Eyevine/Profimedia/I-images/eyevine/profimedia

A da je uistinu skinula prsten bilo je jasno i kad je u utorak uživala u društvu svoje druge kolegice, Cynthije Erivo, s kojom glumi u nadolazećem mjuziklu. Od kad je šokantna vijest izašla na vidjelo, Grande je očistila svoj Instagram od svih fotografija s vjenčanja. No, barem zasad još uvijek ima zajedničke fotografije s Gomezom koje potvrđuju tvrdnje da su ostali prijatelji bez obzira što su prekinuli ljubavni odnos u siječnju.

Izvori za US Weekly tvrde kako je par već neko vrijeme imao problema, a definitivno su se odlučili na razvod nakon "prilično teškog razdoblja".

"Ariana i Dalton već mjesecima imaju problema. Imali su problema prije nego što je ona otišla na snimanje filma Wicked u London koje nisu mogli riješiti, a udaljenost nije pomogla", dodao je izvor nakon što je pjevačica uočena bez prstena. Drugi je pak insajder otkrio da je njihova veza sve do ove godine uspijevala, ali izvan svjetala reflektora.

"Stvari su tekle vrlo dobro za Arianu i Daltona nakon što su se vjenčali. Ali, nažalost, dogodio im se težak period prije nekoliko mjeseci i nisu se mogli od toga oporaviti", objasnio je neimenovani izvor.

Sad već bivši par svoje je vezu javno obznanio u veljači 2020., a zaručili su se manje od godinu dana nakon toga. Pjevačica se udala za Gomeza na svom posjedu u Montecitu u svibnju 2021., nešto više od godinu dana nakon što su otkrili da su zajedno.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prije no što je započela romansu s Gomezom, Grande je bila kratko zaručena s Peteom Davidsonom, s kojim je u vezi bila četiri mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:47