ISTINA JE VODA...

Baka Prase otkrio pravu istinu oko svojih kockarskih dugova: ‘Tko mi hoće pomoći, a tko se veseli mojoj nesreći?‘

Poznati srpski youtuber Bogdan Ilić plasirao je prvo priču da je u bankrotu o kojoj se raspravljalo danima

Baka Prase

 Cropix/instagram/screenshot/

"Želio sam vidjeti tko će mi pomoći, a tko se radovati mojoj nesreći", kazao je poznati srpski youtuber Baka Prase koji je sinoć objavio video nazvan "Izgubio sam sve zbog kocke". U samo 12 sati od objave video je pregledan gotovo pola milijuna puta, a Baka Prase ponovno je postigao svoj cilj - podignuo je prašinu u javnosti i onda razotkrio o čemu se radi. Naravno pritom je zaradio na stotine tisuća klikova. Ta zadnja priča koju je razjasnio bila je ona da je u bankrotu i da prodaje svoje automobile kako bi pokrio kockarske dugove. Te priče drži se i na početku spomenutog videa koji traje 20-ak minuta.

image

Baka Prase

Marko Todorov/Cropix/Cropix

"Sram me je što snimam ovaj video, ali nemam izbora. Ispao sam jako glup i potrošio sam puno novaca. Ne bih snimao ovaj video da imam drugog izbora, ali ovo je jedini način da izađem iz situacije u kojoj sam trenutno. Dosta kockam u posljednje vrijeme i to je prešlo u ozbiljniju priču gdje sam ulupao 200 tisuća eura.", skrušeno govori Baka Prase, navodeći i druge iznose pa na kraju spominje i 450 tisuća eura duga, priča i kako je posudio novce od kamatara, te kako je ostao bez prijatelja, kao i bez djevojke Anje koja ga je zbog svega ostavila.

I nakon tog srceparajućeg uvoda slijedi prava istina - Baka Prase je trošio novce i to po vlastitom priznanju; desetke tisuća eura kako bi pomogao ljudima. Među njima i teško bolesnoj djevojčici Angelini, a posjet njoj i njezinoj obitelji također je uvrstio u ovaj video.

"Istina je da sam potrošio 200 tisuća eura. Ali, na žalost svih hejtera, to nije dovoljno da propadnem. Nisam potrošio sve novce, ne prodajem aute, nisam se posvađao s prijateljima i nisam prekinuo s Anjom.", otkrio je youtuber pravog imena Bogdan Ilić, pojasnivši kako je samo htio dići prašinu i vidjeti tko je uz njega i u nevolji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:39