UŽAS OVISNOSTI

Bespomoćna obitelj glumice: ‘Već je 20 puta bila na odvikavanju, ali ne može bez tekile. Opet pije - kako bi smršavjela!‘

Glumica već desetljećima vodi borbu s alkoholizmom i bila je barem dvadesetak puta na odvikavanju

Heather Locklear

 Coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia/Coleman-rayner/coleman-rayner/profimedia

Nakon što je godinama bila trijezna, uz barem dvadesetak boravaka na odvikavanju, nekad velika zvijezda Heather Locklear nažalost ponovno se okrenula piću, kažu izvori za Daily Mail.

"Heather pije. Obitelj je jako zabrinuta. Svi se osjećaju bespomoćno. Richie Sambora, njezina obitelj, posebno kći Ava koja je jako voli", kazali su. Taj je komentar trenutnog stanja uslijedio nakon što je Daily Mail objavio fotografije koje prikazuju Locklear kako se ponaša čudno - balansira na rubu, trči po ulici i razgovara sama sa sobom dok je bila ispred poslovne zgrade u Malibuu prošlog tjedna. Izvor je također otkrio da glumica, čije su bitke s problemima mentalnog zdravlja i ovisnosti niz puta dokumentirane, uzima popularne lijekove za dijabetes Ozempic od kojih se i brzinski mršavi.

image

Heather Locklear

Coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia/Coleman-rayner/coleman-rayner/profimedia

"Tekila je oduvijek bila njezino piće. Ne može ostati podalje od toga. Također je na Ozempicu i opsjednuta je svojom težinom. Izgubila je 18 kilograma", rekli su.

Locklearin pad započeo je kada je zatečena da vozi pod utjecajem alkohola nakon što su se ona i Richie Sambora razveli 2006. Sljedeće desetljeće bilo joj je ispunjeno hospitalizacijama, uhićenjima i boravkom na rehabilitaciji. U veljači 2018. uhićena je zbog obiteljskog nasilja i zlostavljanja policajca koji je prijavio incident u njezinoj vili u Thousand Oaksu u Kaliforniji. U lipnju te godine ponovno je uhićena zbog navodnog verbalnog i fizičkog zlostavljanja djelatnika hitne medicinske pomoći. Zatim je u studenom 2018. nakon što je njezin terapeut utvrdio da doživljava psihički slom, hospitalizirana na 72 sata, što se zakonski može učiniti ako se utvrdi da pacijent predstavlja opasnost za sebe ili druge.

image

Heather Locklear

Coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia/Coleman-rayner/coleman-rayner/profimedia

U kolovozu 2019. Locklear se izjasnila da ne osporava osam prekršajnih točaka: pet točaka optužnice za napad na službenu osobu, jednu točku za napad na medicinsko osoblje hitne pomoći i dvije točke za opiranje, ometanje policije. Riječ je o dva odvojena incidenta kada su policajci pozvani u njezin dom u Thousand Oaksu nakon pritužbi na svađe sa zaručnikom Chrisom Heisserom. Navodno ga je tijekom svađe ugrizla za nos. Naređeno joj je da odradi 30-dnevni boravak na rehabilitaciji u ustanovi za mentalno zdravlje uz uvjetnu kaznu od 120 dana zatvora. Izvor sada kaže da je izostanak oštre kazne doveo Lockleara do toga do dodatno posrne.

image

Heather Locklear i zaručnik Chris Heisser

Coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia/Coleman-rayner/coleman-rayner/profimedia

"Heather se tako lako izvukla bez uvjetne kazne ili odgovornosti nakon što je napala policajce i prijetila vozačima hitne pomoći. Tako se mogla nastaviti skrivati u svom planinskom imanju, ispijati tekilu i dalje propadati", rekli su. Izvor kaže da je sve to vrlo teško palo Locklearinoj 25-godišnjoj kćeri Avi, koja joj je navodno bila velika podrška u borbi protiv ovisnosti. Rečeno je da je Avina nepokolebljiva podrška majci pomogla zvijezdi da se otrijezni 2019.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:07