VIŠE TRENINGA

Beyonceinu kćer (11) iskritizirali zbog plesa na majčinoj turneji, ali nije odustala: ‘Oduševila me, krenula je još jače!‘

Blue se prvi put pojavila na pozornici u svibnju kada je njezina majka Beyonce nastupila u Parizu

Blue Ivy u sredini

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Nakon što je Beyoncéina kći Blue Ivy pročitala komentare na društvenim mrežama koji su ismijavali njezine plesne pokrete na majčinoj turneji "Renaissance Tour", djevojčica je odlučila pojačati svoj trening. Prema pisanju New York Timesa o koncertnom filmu "Renaissance" koji uskoro stiže u kina, slavna pjevačica bila je užasnuta kada je 11-godišnjakinja pročitala objave koje su kritizirale njezine, kako su to nazvali,"osrednje pokrete".

"Ipak njezinu je majku oduševilo što je, umjesto da odustane, Blue Ivy odlučila uložiti trud i trenirati još jače za buduće nastupe", donose mediji. Blue se prvi put pojavila na pozornici u svibnju kada je njezina majka nastupila u Parizu. Djevojčica je blistala u srebrnom kostimu zajedno s maminim pratećim plesačima dok je Beyoncé (42) pjevala pjesmu "My Power". Glazbena superzvijezda isprva nije imala namjeru svojoj kćeri uopće dopustiti nastup, piše New York Times.

image

Beyonce Renaissance turneja

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/

"Rekla mi je da je spremna nastupiti, a ja sam joj rekla ne", otkrila je Beyoncé u filmu. Iako je Blue napravila pozitivnu promjenu nakon kritika, one koji su se obrušili na djevojčicu na društvenim mrežama, napali su obožavatelji pjevačice.

"Je*i ga, ti mrzitelji nikad to ne bi mogli! Blue Ivy je apsolutna kraljica! Bila je stvarno nevjerojatna, njezina budućnost je tako svijetla!", napisao je jedan korisnik X-a.

"Neka svi koji su pisali komentare mržnje o izvedbi Blue Ivy nikad ne napreduju", dodao je drugi.

Dio njih komentirao je kako su ponosni na Blueinu "otpornost", ističući da ona još uvijek uči kako biti izvođač. Film"Renaissance: A Film by Beyoncé" dolazi u kina 1. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:05