TEŠKI TRENUCI

'BILA SAM ŽRTVA... EMOCIONALNO ME ZLOSTAVLJAO' Selena Gomez u najiskrenijem intervjuu do sad otkrila detalje toksične veze s Justinom Bieberom

 
 Profimedia

Selena Gomez otkrila je da je bila 'žrtva emocionalnog zlostavljanja' u vezi s Justinom Bieberom. Bili su u toksičnoj vezi sedam godina s mnogim prekidima, a 27-godišnja pjevačica u nedjelju je u intervjuu za NPR rekla da je u njihovom odnosu prolazila kroz 'određeno zlostavljanje'.

"Moram naći način da to shvatim i prihvatim sad kad sam odrasla osoba", iskrena je Selena.

Dodala je da se trenutno osjeća dobro, piše Daily Mail.

"Iako definitivno ne želim provesti svoj život razgovarajući o tome, jako sam ponosna jer mogu reći da se osjećam jačom nego ikad i što sam kroz to prošla što dostojanstvenije moguće", zaključila je.

Beverly Hills, CA  - Superstar couple Selena Gomez and Justin Bieber were spotted hopping in their Range Rover together after their Wednesday evening church meeting in Beverly Hills.

Pictured: Justin Bieber, Selena Gomez



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 363979007, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: EVGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
EVGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Justin i Selena su vrlo rano postali poznati, a pred reflektorima Hollywooda su odrastali. Neko vrijeme su si bili najveća podrška, no, s godinama je postalo jasno da jedno na drugog utječu loše. Selenina majka bila je protiv njihove veze, a posebno se protivila njihovom zadnjem pomirenju 2017. godine.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, UNITED KINGDOM ** Montego Bay, JAMAICA  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - Couple Justin Bieber and Selena Gomez are seen enjoying the day poolside with Justin's family members in Montego Bay, Jamaica. While Justin plays in the pool and helps the kids with a scavenger hunt, Selena is seen giving a hug to Jeremy Bieber's new wife Chelsey Rebelo who is Monday surrounded by friends and family. *Shot on 02/20/18*

Pictured: Justin Bieber and Selena Gomez



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 364030205, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: SBMF / MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
SBMF / MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Konačan prekid veze između Selene i pjevača dogodio se 2018. godine, a ubrzo nakon toga Bieber je utjehu pronašao u prijateljici Hailey Baldwin, kojom se ubrzo i oženio.

Selena je osjećala da nije dobila 'završetak' veze kakav zaslužuje, ali je to prihvatila. "Znala sam da moram nekako reći što sam željela i onda sam zbog toga napisala pjesmu", rekla je, aludirajući na svoj novi hit 'Lose You To Love Me'.

To nije pjesma o mržnji, kaže Selena. "To je pjesma kojom želim reći da sam imala nešto divno i nikad neću zanijekati da je bilo tako. Bilo je jako teško, ali sam sretna da je završilo".

"Sve sam ti dala i svi su to znali, a onda si me slomio... Zamijenio si nas za dva mjeseca, kao da je lako...", riječi su kojima očito govori o njegovoj vezi s Hailey.

April 17, 2012 - Los Angeles, CA, United States - April 17, 2012; Justin Bieber and Selena Gomez having a good time during the game. The San Antonio Spurs defeated the Los Angeles Lakers by the final score of 112-91 at Staples Center in downtown Los Angeles, CA., Image: 126632194, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Paul Lane / Zuma Press / Profimedia
Paul Lane / Zuma Press / Profimedia

Selena je nakon konačnog prekida završila na psihijatriji gdje se liječila od depresije i anksioznosti. Također, boluje i od lupusa, koji joj je dijagnosticiran 2015. godine zbog čega je morala transplantirati bubreg.

Bieber ne skriva da je u prošlosti radio loše stvari. S teškim drogama je počeo s 19 godina, a bori se i s depresijom.

"Zlostavljao sam sve svoje partnerice. Postao sam ogorčen, bijesan, grozan prema ženama. Mislio sam da se nikada neću uspjeti promijeniti", priznao je lani uz tvrdnju da ga je Hailey promijenila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:54