KRIVA SLIKA?

Bivša ljubavnica optužila Beckhama da ‘mijenja priču‘ o navodnom preljubu: ‘Dušo, za tango je potrebno dvoje‘

Skandal je ponovno izbio na površinu kada su se Beckhamovi pozabavili optužbama za aferu u novom dokumentarcu

Rebecca Loos u emisiji ‘Good Morning Britain‘

 Screenshot/X

Rebecca Loos, navodna ljubavnica bivšeg engleskog nogometaša Davida Beckhama, optužila je nogometnu zvijezdu za "mijenjanje priče" kako bi ona ispala ‘‘loša osoba‘‘, a cijeloj priči itekako nije pomoglo to što je bivši nogometaš progovorio o navodnoj aferi u Netflixovom dokumentarcu koji se fokusira na njegov život i brak s poznatom pjevačicom i dizajnericom, Victoriom Beckham.

Bivša nizozemska manekenka i PR stručnjakinja optužila je nogometnog profesionalca i njegovu suprugu Victoriju za "obmanjivanje" publike u svojem dokumentarnom serijalu "Beckham", dodavši da je za "tango potrebno dvoje", piše Daily Mail.

Naime, 47-godišnja Rebecca je prvi put iznijela šokantne tvrdnje prije 20 godina, i to u sada već nepostojećem mediju "News of the World". Doduše, 48-godišnji David je uvijek negirao aferu, dodajući da su te tvrdnje "smiješne".

Skandal je ponovno izbio na površinu kada su se Beckhamovi pozabavili optužbama za aferu. Kroz Netflixovu seriju, "Spajsica" je govorila o boli koju je pretrpjela nakon glasina o aferi, tvrdeći da se osjećala kao da nisu više bili "jedno za drugo".

image

Rebecca Loos

Uppa/photoshot/Avalon/Profimedia/Uppa/photoshot/avalon/profimedia

U međuvremenu, David je priznao da još uvijek ne zna kako je obitelj prebrodila krizu i rekao je da su se osjećali kao da se "utapaju" kada je navodna afera dospjela na naslovnice 2004. godine. S druge strane, u emisiji ‘Good Morning Britain‘, Rebecca, koja je sada učiteljica joge i živi sa svojom obitelji u Norveškoj, rekla je da je bila "jako iznenađena" Beckhamovim "izborom riječi" kroz cijelu seriju.

- Radije ne bih opet o tome govorila. Ostavila sam ovo iza sebe i nastavila sa svojim životom. No, kad je došao ovaj dokumentarac, jako sam se trudila jednostavno ga pustiti i nastaviti sa svojim životom, ali stvarno me smetalo zbog perspektive koju su koristili i načina na koji je David prezentirao priču, koliko je obmanjujuća i koliko me čini lošom osobom - ističe Loos.

- Naravno da sam i ja kriva, ali za tango je potrebno dvoje i to nikad nisam poricala. Rekao je da su te tvrdnje smiješne, no nije mu smiješno poricati cijelu priču - naglasila je.

image

David Beckham

Netflix/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Majka dvoje djece rekla je da nije prethodno upozorena o tome da će se navedena afera spomenuti u Netflixovom dokumentarcu, ali je priznala da je to u redu jer ih ‘‘nije ni ona upozorila kada je odlučila s tom pričom istupiti u javnost".

Beckham je uvijek govorio da je u sretnom braku sa svojom suprugom s kojom ima četvero djece. Tijekom cijelog dokumentarca, u kojem je par djelovao potpuno zaljubljeno, Beckham je naglašavao da ne zna kako je njegova obitelj prebrodila krizu 2003. godine, dodavši da su znali da se moraju "boriti za svoju obitelj".

image

Victoria Beckham

Netflix/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Međutim, jutros je tijekom gostovanja u televizijskoj emisiji izjavila kako smatra da ima jako puno muškaraca koji su sretno oženjeni i također imaju afere. Otkako je dokumentarna serija debitirala na streaming servisu ranije ovog mjeseca, nizozemska manekenka otkrila je da je "postala predmetom užasne kampanje online trolanja".

- Probudila sam se uz sve te užasne poruke na Instagramu i užasno ‘‘trolanje‘‘. To nikad prije nisam doživjela jer prije 20 godina nismo imali društvene mreže - rekla je i dodala: - Društveni mediji daju mi ​​vlastiti glas, ali to je, naravno, dvosjekli mač.

image

Rebecca Loos

Uppa/photoshot/Avalon/Profimedia/Uppa/photoshot/avalon/profimedia

U dokumentarcu Beckham nije priznao nikakvu krivnju ili bilo što neprikladno, ali je rekao da su priče bile ‘‘užasne‘‘ i da mu je ‘‘svaki dan bilo muka od svega‘‘. Podsjetimo, navodna afera, koju je uvijek negirao, navodno se dogodila u Španjolskoj dok je igrao za španjolski Real Madrid. Loos je u intervjuu iz 2004. tvrdila da su ona i tadašnji igrač Real Madrida imali ljubavnu aferu iza leđa njegove supruge Victorije Beckham. Čak je otišla toliko daleko da je tvrdila da su se često seksali - ali samo kad je on inicirao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:56