MODEL ZA ODRASLE

Bivša medicinska sestra osvetila se svojim kolegama: Nekad su me tračali, sad zarađujem 10 puta više od njih

Puno je radila i bivala malo plaćena, zbog toga je Veronica Rose postavljala svoje seksi slike kako bi dodatno zaradila

Veronica Rose

 Jam Press/@veronica.rose.xo/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/@veronica.rose.xo/mega/the Mega Agency/profimedia

Model Veronica Rose (28) bivša je medicinska sestra koja se suočavala s ljubomorom kolega zbog toga što se pored tog posla bavila poslom modela za odrasle. Zbog toga je Veronica napustila posao medicinske sestre i sada zarađuje 10 puta više novca.

Iako, voljela je svoj posao medicinske sestre, ali radila je puno sati za malu plaću, pa je zbog toga počela postavljati seksi fotografije na Instagram kako bi zaradila nešto dodatno sa strane.

Tada nije ni slutila da bi to moglo promijeniti njezinu karijeru zauvijek.

Veronica kaže kako se njezina slava nije sviđala njezinim kolegama, a jedna kolegica je čak probala smjestiti joj otkaz.

„Nikad nisam spominjala svoju stranicu na poslu, ali moji kolege su ubrzo doznali i nije im se sviđao moj uspjeh, postali su ljubomorni“, kazala je Veronica, koju prati 1,2 milijuna ljudi na Instagramu, za NudePR.

Zbog toga se suočila s time da su kolege sav posao prebacivali na nju, a oni bi „sjedili sa strane i gledali je“.

Njezini kolege su konstantno tračali o njezinoj slavi na društvenim medijima i širili glasine o njezinim seksi fotografijama. Pritom, njezine društvene mreže rasle su, imala je sve više pratitelja i pozornosti javnosti.

Tijekom jedne poslovne zabave povodom Noći vještica, Veronicu je primijetio dečko njezine kolegice, što se kolegici nikako nije svidjelo, a dodatno je povećalo količinu poslovnih tračeva i ljubomore.

Unatoč napetostima na poslu, model kaže da su neke druge kolege bili inspirirani njezinim putem i pitali su je za savjet kako započeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2024 08:30