NIJE BILO ORGIJA

Bivša Playboyeva zečica demantira kolegice: ‘Kad sam ja bila tamo, bilo je kao u katoličkoj školi‘

Priče drugih žena vežu se uz seksualno zlostavljanje, drogiranje, izoliranja itd., a Jenny je zahvalna što to nije doživjela

Jenny McCarthy

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Nakon što su u Secrets of Playboy izašla iskustva žena, javila se i bivša Playboyeva zečica Jenny McCarthy (49) koja govori kako je njezino iskustvo u Playboy vili bilo drukčije. Usporedila je vilu s katoličkom školom u kojoj je prethodno živjela.

Bilo je mnoštvo uznemirujućih optužbi u dokumentarnim serijama ‘A&E‘ od 10 dijelova, koji su emitirani ranije ove godine, uključujući pokojnog osnivača Playboya Hugha Hefnera koji je optužen za silovanje više žena. McCarthy, koja je 1993. u časopisu prvi put pozirala kao Playboyjeva zečica, a 1994. bila je zečica godine, rekla je da je odbila sudjelovanje u seriji, unatoč brojnim zahtjevima, jer je rekla da je ondje živjela u nešto mirnijem razdoblju.

- Pitali su me da vodim tu emisiju. Htjeli su da stvarno budem uključena i da budem izvršna producentica - rekla je u podcastu #NoFilter With Zack Peter te dodala kako ih je odbila šest puta jer nije imala iskustva u tome. Naglasila je i kako ne bi htjela da ju se pogrešno shvati te da joj se srce slomilo kada je slušala priče raznih žena.

image

Jenny McCarthy

Doug Kanter/Afp

Nije doživjela grozote

Priče tih žena vežu se uz seksualno zlostavljanje, drogiranje, izoliranja i slično, a Jenny je zahvalna što to nije doživjela.

- Tako sam zahvalan što je Hef, kad sam ja bila tamo, bio oženjen drugom suprugom Kimberly Conrad, a Playboyeva vila je bila nekako vođena kao stroga spavaonica. Kao, nije nam bilo dopušteno biti ni blizu Hefa ili oko kuće. Bilo je to gotovo kao katolička škola, da budem iskrena - rekla je McCarthy, koja je posljednji put pozirala za Playboy u 40. godini.

McCarthy navodi kako nije bilo orgija i velikih zabava.

- Mislim da sam otišla od tamo u vremenskom okviru kada je sve bilo normalno i sigurno. Čuti priče tih djevojaka bilo je stvarno teško i traumatično – navodi Jenny.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:08