FANOVI U EKSTAZI

Bivši član One Directiona uživao u večeri na Hvaru: ‘Momak je tako simpatičan, skroman, prizeman!‘

‘MOLIM‘, ‘Ajmee meni‘, ‘Tako blizu, a tako daleko‘ - glasili su samo neki od oduševljenih komentara

Niall Horan viđen u restoranu na Hvaru

 Screenshot TikTok/granchichi/

Mlađa domaća publika ovih je dana u ekstazi - pojavila se vijest da je bivši član benda One Direction, Niall Horan, boravio u Hrvatskoj, točnije na Hvaru. Ovu je bombastičnu informaciju plasirala TikTokerica Petra, koja se krije iza nadimka Granchichi, a ispričala je kako je popularni glazbenik posjetio njezin restoran Don Quijote. Pritom ju je oduševio svojom jednostavnošću i skromnošću. Nije otkrila kada je točno Niall posjetio restoran na Hvaru.

"Prošli tjedan su mi rekli da nam u restoran dolazi jedan celebrity, nisu rekli koji, samo su zatražili stol s malo više privatnosti. Večer je bila stvarno predivna, s predivnim sunsetom, a na kraju se ispostavilo da je to Niall Horan iz One Directiona. Momak je tako simpatičan, skroman, prizeman i stvarno smo se svi oduševili", rekla je TikTokerica Petra u svom videu.

"Ja bih umrla", "MOLIM", "Ajmee meni", "Tako blizu, a tako daleko" - glasili su samo neki od oduševljenih komentara njezinih pratitelja, koji nisu mogli prežaliti što im je ova informacija izmaknula te su propustili priliku upoznati omiljenu zvijezdu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:26