NOVI DETALJI ŠOKANTNOG RAZVODA

Brad i Angelina su posljednjih nekoliko mjeseci živjeli odvojeno, a Pitt surađuje s FBI-jem, dobrovoljno se podvrgnuo testiranju na droge...

 Getty Images / Getty Images

Portal TMZ, koji je prvi objavio i vijest o rastavi Brada Pitta i Angeline Jolie, sada je izašao s detaljima istrage o navodnom incidentu u kojem se holivudskog glumca optužuje da je tijekom vožnje u privatnom zrakoplovu fizički i verbalno napao 15-godišnje sina Maddoxa sredinom rujna.

Naime, kako piše TMZ, iako od Brada to nisu tražili, glumac se odlučio sam podvrgnuti testiranju na droge i to samo nekoliko dana nakon 14. rujna kada se navodni incident dogodio.

Brad je priznao da je tada bio pod utjecajem alkohola, ali, kako piše In Touch Weekly, ostale stvari poriče. Na ispitivanju je bila i sama glumica, kao i njihove četiri dadilje.

- Brad je svjestan težine optužbi koje su svaljene na njega, pa želi da se ova situacija što prije raščisti. Uvjeren je da će se to brzo dogoditi jer djeca Brada nisu vidjela otkako ga je Angelina iznenadila papirima za razvod - govori izvor i dodaje da je glumac potpuno izgubljen i slomljen jer ne može do djece, a to je ono što trenutačno najviše želi.

Najnoviji detalji govore i da su Angie i Brad zadnjih mjeseci živjeli odvojene živote, što je značilo da su boravili i u odvojenim krilima svog imanja na Beverly Hillsu. Izvor govori kako su njihove svađe s vremenom bile sve češće i burnije. Otkako je prošli tjedan podnijela zahtjev za rastavu, Angelina je unajmila dom za koji mjesečno izdvaja 95 tisuća dolara. Brad je u međuvremenu otkazao pojavljivanje na premijeri filma 'Voyage of Time' u kojem je u ulozi naratora.

- Vrlo sam zahvalan što sam dio tako fascinantnog projekta, ali sam trenutno fokusiran na obiteljsku situaciju i ne želim odvlačiti pažnju sa tako sjajnog projekta - poručio je glumac u priopćenju za javnost u srijedu. Kao razlog za rastavu Angelina je navela nepomirljive razlike. Par ima šestero djece, troje posvojene i troje biološke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:43