CHARLES SPENCER

Brat princeze Diane progovorio o ‘nestanku‘ Kate Middleton: ‘Brine me istina o njezinu zdravlju. Sjetite se moje sestre...‘

Charles Spencer usporedio je trenutno stanje s teorijama zavjere oko Kate s onim kada je poginula njegova sestra

Brat princeze Diane Charles Spencer progovorio je o teorijama zavjere koje okružuju Kate Middleton

 Profimedia; Afp/jeff Overs/

Brat princeze Diane, Charles Spencer, progovorio je o teorijama zavjere koje okružuju Kate Middleton nakon njezine "planirane operacije abdomena".

"Brinem se što se dogodilo s istinom", rekao je 59-godišnji Spencer za BBC-jevu ‘Nedjelju s Laurom Kuenssberg‘.

image

Earl Charles Spencer i novinarka Laura Kuenssberg

Jeff Overs/Afp

Middleton, koja je supruga Spencerova nećaka princa Williama, predmet je glasina na internetu otkako je u siječnju uzela pauzu od svojih kraljevskih dužnosti. Nakon što je Middleton uočena na mutnoj fotografiji snimljenoj ranije ovog mjeseca, kraljevski promatrači počeli su nagađati da je slika prerađena u Photoshopu.

Zatim, kada je 10. ožujka objavila "izmijenjenu" fotografiju sebe i troje djece koju ima s princem Williamom, proširila su se šuškanja o njezinoj dobrobiti.

image

Kate Middleton s djecom

X/the Prince And Princess Of Wales/

Middleton je kasnije priznala da je uredila sliku, a Kensingtonska palača je u svom prvom priopćenju nakon njezine operacije rekla da se princeza neće javno pojavljivati ​​do "nakon Uskrsa", javnost postaje sve zabrinutija svakim danom.

Voditelj kasnovečernjeg talk showa John Oliver čak se našalio da je Middleton možda "umrla" i da palača to pokušava zataškati.

image

Princ William i Kate Middleton

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Spencer je tijekom svog intervjua usporedio trenutnu razinu "internetske zavjere" sa "zadiranjem medija" u smrt njegove sestre Diane. Bivša supruga kralja Charlesa III. imala je 36 godina kada je poginula u kobnoj prometnoj nesreći u kolovozu 1997. u Parizu, nakon što su je paparazzi progonili u tunelu.

"Mislim da je nekada bilo opasnije", rekao je Spencer.

"Ako se osvrnem na ‘97. i Dianinu smrt, mislim da je to bilo toliko šokantno, okolnost njezine smrti bila je toliko šokantna da je natjerala industriju koja podržava paparazze da stvarno pažljivije razmotri što može, a što ne može učiniti", dodao je.

image

Kralj Charles III. dok je bio princ i njegova supruga, princeza Diana

Philippe Ledru/Akg-images/Profimedia/Philippe Ledru/akg-images/profimedia

Ni Kensingtonska palača ni Middleton nisu se oglasili o teorijama koje okružuju njezin "nestanak". Međutim, nedavno izvješće tvrdi da će se Middleton vjerojatno pozabaviti široko rasprostranjenom zabrinutošću oko svog zdravlja i dobrobiti kada se vrati na javnu dužnost nakon 31. ožujka.

Podsjećamo, tijekom vikenda su navodno princeza od Walesa i princ William viđeni u lokalnoj poljoprivrednoj trgovini, a pritom je princeza izgledala "sretno, zdravo i opušteno".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 15:24