Johnson. Taylor Johnson

Britanski glumac dobio i službenu ponudu: ‘Uloga Jamesa Bonda je na stolu. Čeka se njegov odgovor‘

33-godišnja zvijezda tek treba službeno prihvatiti ulogu, ali ako to učini, postat će 7. glumac koji će utjeloviti legendarnog tajnog agenta

Aaron Taylor-Johnson

 Nash/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nash/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Već je ranije 33-godišnji glumac Aaron Taylor-Johnson slovio za novog favorita za ulogu sljedećeg Jamesa Bonda, a kako sada prenosi Daily Mail, Taylor-Johnson je sada ‘službeno dobio priliku da glumi Jamesa Bonda‘, čime su okončana višemjesečna nagađanja o nasljedniku Daniela Craiga.

33-godišnja glumačka zvijezda tek treba službeno prihvatiti ulogu, ali ako to učini, postat će sedmi glumac koji će utjeloviti legendarnog britanskog tajnog agenta od njegova prvog pojavljivanja 1962. godine.

Nedavna anketa pokazala je da je Idris Elba još uvijek favorit publike za tu ulogu, unatoč tome što ima 51 godinu, što je staro za kandidata za Bonda prenosi Daily Mail, te se već isključio iz te utrke kako bi se usredotočio na svoju kriminalističku dramu ‘Luther‘.

Ali je zato Aaronu, koji je poznat po ulogama u ‘Nocturnal Animals‘, ‘Kick-Ass‘, ‘Nowhere Boy‘ i ‘Avengers: Age of Ultron‘, ponuđena željena uloga, izvještava The Sun.

image

Samantha Louise Taylor-Wood i Aaron Tayolr-Johnson

Zonna Nick/ipa/abaca/Abaca Press/Profimedia/Zonna Nick/ipa/abaca/abaca Press/profimedia

"Bond je Aaronov posao, ako ga on prihvati. Službena ponuda je na stolu i čeka se njegov odgovor. Što se Eona tiče, Aaron će potpisati ugovor u nadolazećim danima i oni se mogu početi pripremati za veliku objavu", rekao je izvor za The Sun.

Dok se još samo šuškalo da je Aaron glavni favorit za Bonda, skromni je glumac izjavio u ranijem intervjuu za Numero: "Smatram da je šarmantno i divno što me ljudi vide u toj ulozi. Shvaćam to kao veliki kompliment."

Mladi je glumac počeo glumiti još kao dijete i karijera mu je brzo napredovala, uključujući tri velika filmska pojavljivanja samo ove godine. Aaron će, naime, glumiti poznatu akcijsku zvijezdu koja je nestala u ‘The Fall Guy‘, uz Ryana Goslinga i Emily Blunt. Također će se pojaviti u željno iščekivanom remakeu horora ‘Nosferatu‘ iz 1922., u režiji Roberta Eggersa i sa zvjezdanom postavom koja uključuje Billa Skarsgårda, Nicholasa Houlta, Lily-Rose Depp i Willema Dafoea.

No, njegova najveća nadolazeća uloga ponovno će ga pridružiti svijetu superheroja, s obzirom na to da će igrati glavnu ulogu u ‘Kraven the Hunter‘, petom filmu u Sonyjevom Spider-Man svijetu.

image

Aaron Taylor-Johnson

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Također je bio nominiran za dvije nagrade BAFTA, a prethodno je osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca na Zlatnim globusima za ulogu u ‘Nocturnal Animals‘.

Zvijezda filma ‘Bullet Train‘ već je neko vrijeme u utrci za ulogu Jamesa Bonda, zajedno s kolegama kao što su Tom Hardy, Henry Cavill i nedavni dobitnik Oscara Cillian Murphy.

Još u listopadu prošle godine Daily Mail je ekskluzivno otkrio da je Aaron ‘najbolji‘ izbor za preuzimanje legendarne uloge, dok je redatelj Oscarom nagrađenog ‘Oppenheimera‘, Christopher Nolan, najizgledniji kandidat za režiranje sljedećeg filma o agentu 007.

"Aaron Taylor-Johnson trenutno je najveći favorit za legendarnu ulogu, on je prvi izbor za Barbaru Broccoli - on je taj koji treba pobijediti", rekao je izvor tada te je prokomentirao i Nolana.

"Iznimno je zainteresiran da napravi nešto sasvim drugačije s Bondom. Ako će moći dogovoriti to što želi s producentima, onda je on zainteresiran za taj posao", rekao je izvor i dodao: "Hoće li Nolanov dolazak utjecati na izbor Aarona Taylora-Johnsona trenutno je siva zona - s obzirom na to da je on vrlo pažljiv oko biranja osoba s kojima će raditi."

Nolan je, naime, poznat po tome da stalno koristi sličnu glumačku postavu u svojim filmovima, a prethodno je radio s Tomom Hardyjem i Cillianom Murphyjem na više filmova, uključujući ‘Inception‘, ‘Dunkirk‘ i ‘The Dark Knight Rises‘. S Aaronom je Nolan radio na filmu ‘Tenet‘ iz 2020., u kojem je glumac glumio vojnog zapovjednika Ivesa.

U ožujku 2023. Aaron je odradio audiciju u Pinewood Studios sa šeficom ‘Bonda‘, Barbarom Broccoli i impresionirao ju je. Kako je pisao Mail On Sunday, Barbara je jasno dala do znanja da želi da sljedeći glumac koji će utjeloviti Bonda tu ulogu igra narednih 15 godina.

Osim glumačkom karijerom, Aaron je pažnju privukao i svojim ljubavnim životom. Mnogima je bila zanimljiva velika razlika u godinama između njega i njegove supruge. S 57-godišnjom Sam Taylor-Johnson vjenčao se u lipnju 2012., a imaju dvije kćeri Wyldu Rae (13) i Romy Hero (11).

Redateljica filma ‘Pedeset nijansi sive‘ Sam ima još dvije starije kćeri, Angelicu (26) i Jessie (17), s bivšim suprugom Jayem Joplingom.

image

Sam and Aaron Taylor-Johnson

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Njihova veza izazvala je kontroverze jer se par upoznao na snimanju filma ‘Nowhere Boy‘ 2009. godine, koji je Sam režirala, a Aaron je tada imao 18 godina. Ona je imala 42. Sljedeće godine dobili su svoje prvo dijete.

Sam je ranije govorila o tome da se zaljubila u Aarona na setu filma, ali je inzistirala na tome da se ništa među njima nije dogodilo sve do završetka snimanja filma.

"Uspjela sam izdržati do skoro kraja filma. Tada još nismo ni bili zajedno. Možda su osjećaji bili tu, ali nisu se realizirali", rekla je tada i dodatno pojasnila: "Stvar je u tome što smo se psihički prilično povezali dok smo radili zajedno. On bi samo trepnuo i ja bih znala kakvu ću izvedbu dobiti. Osjećala sam tu povezanost gotovo od prvog dana kad sam ga upoznala."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 12:15