LIJEPA SILVIJA

Brozovićeva supruga zablistala u crvenom bikiniju: ‘Dobrodošla u Saudijsku Arabiju!‘

Diplomirana biologinja i nogometaš su se vjenčali 2016. u matičnom uredu u Velikoj Gorici u krugu kumova i obitelji

Silvija Brozović

 Silvija Brozović/Instagram

"Vatreni" Marcelo Brozović, kao što je poznato, nogometnu karijeru nastavlja u saudijskom Al Nassru, piše Slobodna Dalmacija.

Saudijski klub upravo je danas objavio vijest da im se pridružuje hrvatski nogometaš koji bi tamo za tri godine trebao zaraditi 100 milijuna eura.

Dok nogometna javnost prati vijesti o velikim transferima, zbraja, oduzima i uzdiše, i dok ne dođe vrijeme za "pustinjske oluje", Brozo uživa sa suprugom Silvijom na lijepom, plavom Jadranu.

Silvija objavljuje slike s krstarenja brodom, te jurcanja jet-skijem svog voljenog supruga. Navijači Al Nassra očito već u velikom broju brate, ne samo Brozu, nego i njegovu suprugu, pa su se ispod snimki krenule redati poruke:

Welcome to Saudi Arabia ?????

Welcome to alnassr????

احبك و احب زوجك النصراوي ?

Diplomirana biologinja i nogometaš su se vjenčali 2016. u matičnom uredu u Velikoj Gorici u krugu kumova i obitelji. Prije vjenčanja bili su u vezi četiri godine, a posljednjih godina uživali su u životu u Milanu, gdje je Broz, kako ga zovu suigrači, igrao za Inter i stekao vojsku fanova.

Promjena koja uskoro slijedi bit će velika za cijelu obitelj.

Silvija i Marcelo imaju dvoje djece, šestogodišnju kćer Auroru i trogodišnjeg sina Rafaela. Drže svoj privatni život podalje od očiju javnosti i rijetko se pojavljuju skupa. Iako, Silvija na svom Instagram profilu rado dijeli radosne trenutke s obitelji i trenutke ponosa na supruga i tatu.

image

Silvija Brozović među navijačima na SP-u u Kataru

Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:56