PAD ZVIJEZDE

Čak 30 žena optužilo slavnog oskarovca za neprilično seksualno ponašanje

Suđenje poznatom glumcu počelo je još u travnju, a ako bude proglašen krivim, mogao bi završiti u zatvoru do godine dana
Cuba Gooding Jr. dolazi na sud na Manhattanu
 Lev Radin/Ddp Usa/Profimedia

Čak 30 žena optužilo je poznatog glumca Cubu Gooding Jr.-a za neprilično i neželjeno dodirivanje, piše Independent.

Oskarovac se trenutno nalazi na sudu zbog šest optužbi za neprilično seksualno ponašanje, odnosno dodirivanje za koje ga optužuju tri žene.

Suđenje je počelo u travnju, no na neko je vrijeme odgođeno zbog epidemije koronavirusa.

U četvrtak su tužitelji kazali kako je od podizanja optužnice istupilo još žena i iznijelo slične optube protiv Goodinga te da ih je sada ukupno 30.

Zvijezda filma 'Jerry Maguire' ispočetka je optužen za neprilično dodirivanje tri žene u barovima na Manhattanu 2018. i 2019. godine, što glumac odbacuje.

Tijekom saslušanja u utorak, Goodingov odvjetnik, Peter Toumbekis, kazao je da bi glumcu trebalo biti dopušteno da ispita jednu od tužiteljica o njezinoj osobnoj traumi uslijed zlostavljanja koje je preživjela u djetinjstvu.

Također je izrazio želju da se ispita druga tužiteljica o tvrdnji koju je iznijela vezano uz veličinu njezinih grudi zbog čega se osjećala nesigurno, a što je možda imalo utjecaj na njezinu percepciju čitave situacije.

Sljedeće ročište zakazano je za 1. rujna. Ako bude proglašen krivim, Gooding bi mogao dobiti kaznu od jedne godine zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 14:56