TVRDI DA SU DIVLJI DANI IZA NJEGA

Član legendarne rock grupe tvrdi: Spavao sam sa skoro pet tisuća žena

 Getty Images / Getty Images

Chaim Witz, poznatiji pod profesionalnim imenom Gene Simmons, član je legendarne rock grupe Kiss osnovane ranih 70-ih.

U počecima njihove karijere bio je poznat kao veliki ženskaroš, pa ga tako svjetski mediji često uvrštavaju na listu najvećih zavodnika svih vremena.

U nedavnom intervjuu za The Sun progovorio je o svojoj divljoj prošlosti i potvrdio ono o čemu je puno puta govorio.

Spavao je s gotovo pet tisuća žena, a na brak se odlučio tek u listopadu 2011. godine nakon 28 godina veze s bivšom Playboyevom zečicom Shannon Lee Tweed. Tijekom intervjua prisjetio se da mu je supruga postavila neobičan ultimatum. Tražila je od njega da spali sve fotografije bivših djevojaka, a pozdravljanje s prošlosti, navodno je trajalo nekoliko dana jer, kako je Gene objasnio, seks je bio jedini porok kojem se nije mogao oduprijeti.

- Nisam se drogirao, ali sam bio lud za seksom. Jesam li stvarno spavao sa svim tim ženama? Pa tako su mi rekli. Imao sam fotografije kojima sam to mogao dokazati, ali zbog Shannon sam ih sve spalio. Poslije gotovo četrdeset godina karijere Simmons tvrdi da su ovi divlji dani iza njega.

- Nikad nisam razmišljao o obitelji dok nisam dobio djecu. Kad su se moja djeca rađala, svaki put sam bio u bolnici i plakao sam kao malo dijete - prisjetio se slavni glazbenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 12:01