BIVŠI BATLER TVRDI

‘Da, pomirenje zavađene braće je sto posto moguće! Jer ipak, krv nije voda!‘

Vjeruje se da bi Sussexi pristali ponovno postati zaposleni članovi kraljevska obitelji samo ‘pod vlastitim uvjetima‘

Prinčevi William i Harry

 Brett D. Cove/Splash/Profimedia/Brett D. Cove/splash/profimedia

Hoće li napokon doći do pomirenja zavađene braće? Naime, čini se da se princ Harry ne libi ponuditi pomoć kraljevskoj obitelji dok se kralj Charles III i Kate Middleton liječe od raka, piše New York Post.

Priča se da se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nadaju privremenom povratku u Ujedinjeno Kraljevstvo, a navodno su se obratili princu i princezi od Walesa kako bi to i ostvarili.

‘Pomirenje s Harryjem i Meghan potpuno je moguće, 100 posto‘, ekskluzivno je za The Post rekao bivši kraljev batler Grant Harrold.

‘Bez ikakve sumnje vjerujem da će Harry biti u kontaktu s Kate i Williamom i ponuditi im svoju pomoć. Hoće li je oni prihvatiti ili ne, sasvim je druga stvar, ali iskreno vjerujem da će im se Harry osobno obratiti. Nažalost, u ovakvim se vremenima obitelji okupljaju jer krv nije voda‘, dodao je Harrold.

Iako žele pomoći kraljevskoj obitelji u vrijeme velike nevolje, vjeruje se da bi Sussexi pristali ponovno postati zaposleni članovi kraljevska obitelji samo ‘pod vlastitim uvjetima‘.

NY Post je u veljači otkrio da je Charles razmatrao ideju da se Harry privremeno vrati. Ali ubrzo se pročulo da je princ William navodno ‘blokirao‘ Harryjev povratak u kraljevsku obitelj kako bi zaštitio svoju bolesnu suprugu.

Harroldovi komentari puni nade slični su mišljenju koje je izrazio kraljevski komentator i povjesničar Richard Fitzwilliams, koji je rekao da bi trenutna situacija mogla pružiti ‘savršenu priliku‘ da se premosti jaz među prinčevima.

‘Ovo je užasna situacija, velika operacija i onda rak. Ponekad se i u najgroznijoj i najozbiljnijoj stvari pojave i nove prilike‘, kazao je Fitzwilliams. ‘Ovo je također prilika da se ušutkaju trolovi i zli ljudi koji šire zlonamjerne glasine‘, dodao je.

Nakon šokantne objave o raku princeze od Walesa u petak, Harry i Meghan rekli su da se nadaju da će se Kate imati priliku liječiti u privatnosti.

‘Želimo zdravlje i ozdravljenje za Kate i obitelj i nadamo se da će to moći učiniti privatno i u miru‘, rekao je par u izjavi.

Smatra se da je bračni par, koji je napustio kraljevski život 2020. i otišao preko bare u Montecito u Kaliforniji, stupio u kontakt s princom i princezom od Walesa ‘privatno‘ nakon Kateine objave.

Ipak, čini se da su se William i Kate svjesno trudili držati Sussexe podalje od zdravstvenih problema, rekli su izvori za The Post.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:39