100 DOLARA ULAGANJA

Dobra vijest za fanove ‘Stranger Thingsa‘: Ako želite slušati vinile u Jonathanovoj sobi ili igrati D&D - možete

Dionice će biti dostupne svima dok traju zalihe, a vlasnici dionica zarađivat će prihode od najma imovine na kvartalnoj osnovi

STRANGER THINGS: Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Charlie Heaton, Eduardo Franco

 /Netflix/everett/profimedia

Vrata "Stranger Thingsa" ostat će malo odškrinuta nakon posljednje sezone, a neki će dobiti priliku posjedovati komadić kuće Byerovih, prenosi TMZ. Ako je netko voljan uložiti nešto novca, može uložiti u dio povijesti Netflixa.

Ulaganje od 100 dolara na platformi za nekretnine, Arrived, donijet će udio u kući u Fayettevilleu, prikazanoj u vanjskim snimkama kuće Byerovih, gdje su odigrane neke od ključnih scena prve sezone popularne serije "Stranger Things". Dionice će biti dostupne svima dok traju zalihe, a vlasnici dionica zarađivat će prihode od najma imovine na kvartalnoj osnovi.

image

STRANGER THINGS: Charlie Heaton, Winona Ryder, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, David Harbour, Natalia Dyer, Finn Wolfhard

Netflix/Everett/Profimedia/Netflix/Everett/Profimedia

Iznajmljivanje za odmor bit će uređeno korištenjem sredstava iz dionica, a vlasnici se nadaju da obožavatelji mogu sudjelovati u procesu renoviranja kako bi odali počast izvornoj postavi serije. Obožavatelji će moći rezervirati boravak na imanju, gdje se mogu družiti, slušati vinile u Jonathanovoj sobi, igrati D&D u radnoj sobi i istraživati imanje od 6 hektara na starim BMX biciklima.

Kuća je prodana 2022. godine kada je investitor ponudio gotovinu iznad tražene cijene od 300 tisuća dolara. Sada taj investitor pokušava kapitalizirati ono što je platio nagovarajući druge da udjele u ugovoru tipa co-op.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:09