I ON IMA PROBLEMA

DOGAĐA SE I NAJVEĆIM ZVIJEZDAMA Slavni glumac priznao ljubavni poraz: 'Bilo je to strašno iskustvo. Htio sam je iznenaditi, a iznenadila je ona mene'

 
Justin Theroux
 Profimedia, Abaca

Teško je zamisliti da slavni holivudski glumac Justin Theroux ima problema sa ženama, no naravno da i najpopularniji muškarci i žene imaju svoje nesigurnosti. A Justinu nije uvijek bilo lako.

Kako je ispričao novinarima E! Newsa na premijeri svoje nove komedije ‘The Spy Who Dumped Me’ u Los Angelesu, taman prije nego što je krenuo na fakultet, doživio je grozan ljubavni poraz - zatekao je djevojku u krevetu s drugim.

‘Zatekao sam curu s drugim. Bili smo razdvojeni gotovo cijelo ljeto i to je bio trenutak kad sam se konačno vratio i jedva je čekao vidjeti. Ja sam radio preko ljeta, a ona mi je na telefon stalno plakala da je ovo naše zadnje zajedničko ljeto. I vratio sam se, a ona je je taman bila u krevetu s drugim’, rekao je Theroux i dodao:

‘Bilo je to strašno iskustvo. Htio sam je iznenaditi. Dugo sam vozio samo da je vidim.’

Theroux se u veljači rastao od Jennifer Aniston s kojom je bio sedam godina u vezi. ‘Užasno je, bilo da prekidate s osobom kojoj je zbilja stalo do vas ili s nekim koga vi duboko volite, to je užasno. Nema dobre strane novčića u ovom slučaju’, komentirao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 16:10