RASTE ZABRINUTOST

‘Dogodilo se ono čega smo se najviše bojali. Sada će cijeli svijet upoznati pravu Britney Spears‘

Novonastale su fotografije probudile neugodna sjećanja na Britneyina prethodna ‘pucanja‘ pred kamerama 2007. i 2008.

Britney Spears

 Valerie Macon/Afp

Sve više se govori o tome da je pjevačica Britney Spears trebala ostati u pod skrbništvom zbog straha za njezino mentalno zdravlje. Iako je njezin otac Jamie Spears bio nedvojbeno grub u izvornom dogovoru, ljudi bliski pjevačici rekli su da Britney ima ozbiljnih mentalnih problema, a kako prenosi Page Six, okrenula se i piću te drogama.

Ovakvi zaključci dolaze sve više u javni prostor, a glavni uzrok je ponašanje slavne pjevačice. Britney je nedavno fotografirana ispred hollywoodskog dvorca Chateau Marmont. Zvijezda je izgledala izbezumljeno, a sve se odvilo samo nekoliko sati nakon što je razvod od trećeg supruga, Sama Asgharija, finaliziran.

Par je u braku bio godinu dana, a novonastale su fotografije probudile neugodna sjećanja na Britneyina prethodna "pucanja" pred kamerama 2007. i 2008. godine. Jedan je izvor iskazao zabrinutost da se Britney okrenula nekoj vrsti zlouporabe supstanci. "Mrzim to reći, ali način na koji se sve ovo odvija - toga smo se i bojali", komentirao je izvor.

Pjevačica je izašla iz legendarnog hotela bosa, noseći jastuk i omotana u deku. Mediji su izvijestili da se posvađala sa svojim dečkom, Paulom Richardom Solizom, što je rezultiralo pozivom hitne pomoći. Podsjetimo, Soliz ima podužu kriminalnu povijest koja uključuje optužbe za remećenje mira, ugrožavanje djeteta, vožnju bez vozačke dozvole, a prije četiri je godine uhićen zbog posjedovanja vatrenog oružja i nedopuštenog posjedovanja streljiva. Soliz je osuđen na dvije godine uvjetne kazne i odslužio je 90 dana zatvora.

image

Paul Richard Soliz

Coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia/Coleman-rayner/coleman-rayner/profimedia

Britneyno 13-godišnje skrbništvo prekinuto je u studenom 2021. nakon javnog bijesa zbog njezinog tretmana. Izvor, koji je dobro upoznat sa sudskim slučajem i internetskom kampanjom #FreeBritney, rekao je da je priča o tome da je Britney bila zaključana bez ikakvog dobrog razloga uvijek bila lažna te da njezin otac to nije radio isključivo iz zlobe i zarade.

"Nema sumnje da je Jamie Spears loš otac i način na koji je Britney poslana na posao u Vegasu bio je grozan. To se nije smjelo dogoditi. Međutim, također nema sumnje da su se skrbništvo i intervencije koje su njemu prethodile dogodile s razlogom, a ne zato što je njezin otac htio zaraditi neku podlu hrpu novca. Uvedeno je jer Britney ima ozbiljnih mentalnih problema i potpuno je skrenula s puta", objasnio je izvor.

Izvor je istaknuo i da sutkinja Brenda Penny nikada nije stavila Britney na evaluaciju kad je završila skrbništvo. "Svijet će vidjeti kakva je Britney kad je prepuštena sama sebi, a to nije dobro", zaključio je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 15:40