SEKSI IZDANJE

Dojava nije bila lažna, na Sanremo je stigla prava bomba: Dilleta Leotta!

Poznata sportska novinarka Diletta Leotta zablistala je na partyju festivala Sanremo u haljini boje kože prekrivenoj šljokicama

Diletta Leotta

 Instagram/Diletta Leotta

Ni Michelangelo je ne bi napravio ovakvom - u transu kliču talijanski mediji koje je oduševilo najnovije izdanje Dillette Leotte. Poznata sportska novinarka, koja je ljetos po prvi put postala mama (djevojčicu je rodila na svoj 32. rođendan, 16. kolovoza, a ona i njen partner Loris Karius malenu se nazvali Aria), zablistala je na partyju festivala Sanremo u haljini boje kože prekrivenoj šljokicama koja je pratila liniju njenog tijela i naglasila njene bujne obline. Za ovaj stajling bio je zadužen njen vjerni stilist Nicollo Grossi, koji je cijelu priču upotpunio krznom u ružičastim nijansama što ga je novinarka nosila na rukama.

Dilletta je tako odjevena prošetala crvenim tepihom na koji je došla po zadatku, jer Festival di Sanremo na dnevnoj bazi prati za RadioMediaset.

- Izgleda bombastično - slažu se komentatori na društvenim mrežama, šaleći se na dojavu o bombi koja se zbila uoči festivala.

- Dojava nije bila lažna, na Sanremo je stigla prava bomba: Dilleta Leotta - govore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:58