DAN ODLUKE

DONOSIMO TABLICU FINALISTA EUROSONGA, ISPRINTAJTE JE I PRATITE FINALE! Objavljen popis svih izvođača, pogledajte kad nastupa Jacques i ocjenjujte!

 Gleb Garanich/Reuters / Hanza Media (krug)

Nakon što je Nina Kraljić prošle godine odvela Hrvatsku u finale Eurosonga, nakon niza neuspješnih godina, ove je godine to uspjelo i njezinom mentoru, Jacquesu Houdeku. Jacques pjesmom ‘My Friend’ nikoga nije ostavio ravnodušnim, bilo da je izazvao pozitivne ili negativne reakcije.

Organizatori su u noći s četvrtka na petak objavili i konačan redosljed nastupa u subotu u Kijevu pri čemu su se trudili da dvije žanrovski slične pjesme ne budu jedna za drugom. Naš je predstavnik dobio 13. mjesto što ga smješta točno na sredinu tablice.

U finale je bez prednatjecanja ušlo šest zemalja - domaćin Ukrajina te Francuska, Njemačka, Italija, Španjolska i Velika Britanija, dok je preostalih 20 zemalja svoje mjesto izborilo nastupima u dva polufinala.

Na slici možete vidjeti konačan redosljed nastupa u subotu, a na ovom linku možete skinuti istu tablicu (.pdf) i isprintati je, što će vam olakšati praćenje bodovnog stanja.

Hanza Media

Prisjetite se kako je izgledao nastup Jacquesa Houdeka s pjesmom ‘My Friend’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 19:53