NOVA OKOLINA

Doviđenja, SAD! Slavna glumica sa suprugom se seli u Europu: Otkrila je razlog poteza koji je iznenadio fanove

Eva Longoria radit će drugu polovicu godine u Španjolskoj, a par već posjeduje kuću u Marbelli

Eva Longoria sa sinom Santiagom

 Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia/Backgrid/mega/the Mega Agency/profimedia

Glumica Eva Longoria (49) i njezin suprug José Bastón (56) privremeno se sele u Španjolsku, potvrđuje Page Six.

"Ona će provesti gomilu vremena tamo i raditi drugu polovicu godine", rekao je izvor za Page Six napominjući da preseljenje nije trajno.

Nadalje, izvor je otkrio kako je zvijezda "Očajnih kućanica" stanovnica Španjolske i tamo posjeduje kuću. Naime, par već ima svoju kuću za odmor u Marbelli u Španjolskoj koju su kupili početkom 2023. godine.

"To je moja oaza, moj raj", izjavila je glumica tijekom intervjua za Hello! u siječnju 2024.

U to je vrijeme pokazala kako izgleda mega kuća s "puno spavaćih soba" namijenjena za posjete cijele njezine obitelji.

"To je kuća za odmor i dolaze mi majka, sestre i njihova djeca. I, naravno, velika kuhinja", objasnila je.

image

Eva Longoria

Dw/Goff Photos/Profimedia/

"U svim svojim domovima imam kuhinju s ogromnim otokom, gdje svi mogu sjediti zajedno i popiti čašu vina i jesti grickalice dok ja kuham. Volim kuhinju - ona je uvijek srce kuće. A ovaj ovdje je najbolji", rekla je za svoj dom uspješna glumica.

Longoria je objasnila da je kupila nekretninu nakon što je provela "pet godina" tražeći savršeno mjesto za odmor svoje obitelji.

"Prvi put kad sam došla u Marbellu, prije dva desetljeća, bila je to ljubav na prvi pogled. Rekla sam sebi: ‘Jednog dana ću živjeti ovdje‘, rekla je.

Nakon što je kupila nekretninu, elegantno je uredila svoj dom bež, krem ​​i bijelim namještajem u skladu sa svijetlim eksterijerom i interijerom. Autorica "Evine kuhinje" dodala je da imanje također uključuje vrt i bazen za njenog i Bastónova 5-godišnjeg sina, Santiaga.

image

Eva Longoria i José Bastón

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Privremeni odlazak glumice rođene u Teksasu u Španjolsku mogao bi biti lijep odmor od uobičajene svakodnevne gužve u Los Angelesu jer je objasnila da ta dva mjesta "ne mogu biti više različita".

“U Los Angelesu sam uvijek super zauzeta, zapravo nije tako glamurozno. Ili sam na setu, ili na sastanku, ili sam zapela u prometu... toliko je prometa", rekla je.

Longorijina i Bastónova vila na Beverly Hillsu u Kaliforniji i dalje je na prodaju unatoč padu cijene s 22.888.000 dolara na 18.988.000 dolara u prošloj godini, prema Relatoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 22:46