KRENULA SVOJIM PUTEM

Eminemova kći ne mari za očevo bogatstvo, radije radi osmosatni posao poput ‘običnih smrtnika‘

Odlučila je svoj svakodnevni posao držati podalje svojih društvenih medija

Eminem i Alaina Scott

 Profimedia/instagram/

Unatoč velikom bogatstvu njenog slavnog oca, Eminemova najstarija kći, Alaina Scott, radi u salonu za ljepotu u blizini svoje kuće u Rochester Hillsu, u saveznoj državi Michigan.

Naime, američki The Sun fotografirao je kćer poznatog repera, a fotografije prikazuju 30-godišnjakinju u frizerskom salonu, odnosno, spa centru, nedaleko svoje kuće. Međutim, odlučila je svoj svakodnevni posao držati podalje svojih društvenih medija, uključujući i svoj Instagram račun na kojem je prikupila čak 110 tisuća pratitelja, piše Page Six.

Spomenute fotografije prikazuju Alainu kako razgovara s klijenticom i pokazuje joj proizvode tijekom jedne od svojih osmosatnih smjena. Alaina je fotografirana kako nosi crnu pregaču preko krem ​​džempera, a na sebi ima i crne hlače te sive tenisice, a u tom outfitu izgleda kao svaka druga zaposlenica salona.

Prema riječima izvora, 30-godišnja Alaina, koju su Eminem i njegova bivša supruga Kim posvojili, ima "odličan odnos s mušterijama".

Unatoč tome što je vrlo aktivna na društvenim mrežama, uglavnom se držala podalje od svjetla pozornosti i bila je prva osoba u svojoj obitelji koja je završila fakultet. Naime, Alaina je završila Sveučilište u Oaklandu i stekla diplomu iz komunikacijskih znanosti, a važno je napomenuti da se ovog ljeta i udala za svog zaručnika Matta Moellera pred 125 njihovih najbližih prijatelja i članova obitelji, uključujući i svog slavnog oca.

Nakon brojnih nagađanja obožavatelja da se reper neće pojaviti na događaju, otkriveno je da je on zapravo otpratio kćer do oltara.

Podsjetimo, Eminem je za ‘Rolling Stone‘ 2004. rekao da je Scott dio njegova života otkad se rodila te da je živjela s njim i Kim Mathers gotovo cijeli svoj život. Godine 2020. je u drugom intervjuu rekao da mu je ona uvijek bila "kći". Eminem također ima 27-godišnju kćer Hailie Jade Mathers s bivšom suprugom, te posvojenu kćer Stevie Laine (21).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:42