MAMA INSTAGRAMA

Englesku glumicu fanovi posramili nakon što je objavila gdje je djeci kupila cipele za školu: ‘Ponašaj se kao majka!‘

Pratitelji su Helen Flanagan posramili više puta zbog objava koje smatraju nedoličnim jednoj majci

Helen Flanagan

 Instagram/hjgflanagan/

Helen Flanagan (33) posramili su pratitelji kada je u utorak otkrila gdje kupuje školske cipele svojoj djeci. Bivša zvijezda "Coronation Streeta" na Instagramu je podijelila fotografije sa svoje dvije kćeri, nesvjesna kakvu bi reakciju to moglo izazvati.

„Dakle, jednom sam zapravo organizirana za povratak u školu. Voljela bih da sam tako mirna i spremna za školsko trčanje”, napisala je uz fotografiju.

„Odabrala sam savršene cipele za povratak u školu iz @schuh koje obje vole. (Ne mogu podnijeti koliko je Delilah slatka na slici 3)”, dodala je.

Njezine kćeri Delilah (5) i Matilda (8) izgledale su „smart” u svojim uniformama za početak nove školske godine.

Ipak, mame Instagrama nisu mogle odoljeti prigovaranju o cijeni tenisica koje Helenina djeca nose.

Matildine cipele su marke Dr. Martens i prodaju se za 119 funti, a Delilah je obula par crnih New Balance sportskih tenisica koje koštaju 30 funti.

„Organizirana si za početak nove školske godine jer si dobila obuću na poklon”, glasio je komentar.

„Plaćena si za oglas više nego što koštaju cipele", napisao je drugi pratitelj.

„Korištenje svoje djece za reklamu je potpuno besramno ponašanje. Nema sumnje da ćeš platiti još filera za usne ili neku drugu glupost u svom nastojanju da postaneš netko", neodobravao je pratitelj njezino ponašanje.

Dok su neki negativno komentirali objavu, bilo je i onih koji su podržali glumicu.

„Svatko mora zarađivati ​​za život... Ali možda je Helen stvarno zadovoljna ovom vrstom cipela i želi to podijeliti sa svojim obožavateljima... Nemojte zaboraviti da je Helen dugogodišnja dječja glumica koja je naporno radila u svojoj karijeri da bude tamo gdje je sada...”

"Profesionalna glumica je ponekad glamurozna (normalno). I kao i svaka druga profesionalna glumica ona je također roditelj i majka... Koja obožava i voli svoju djecu... (uvijek stavlja svoju djecu kao svoj prvi prioritet)", glasio je još jedan komentar podrške glumici.

„Molim vas, nemojmo stavljati negativne komentare kad nemamo pojma kroz što bi netko doista mogao prolaziti u svom životu... Nikada nemojte suditi o knjizi gledajući korice", napisao je pratitelj.

Ovom sukobu s pratiteljima prethodio je sukob u srpnju kad su pratitelji također posramili Helen nakon što je, po njihovu mišljenju, objavila nedolične fotografije.

Pozirala je u grudnjaku s naočalama dok je pila vrući napitak. Odjenula je sivu pidžamu, a gornji dio je ostavila otkopčan kako bi pokazala svoje zategnute trbušne mišiće i dekolte.

Odjednom se val negativnih komentara obrušio se na ovu majku. Mnogi su je kritizirali jer pokazuje svoje tijelo dok je majka, a neki su pisali da traži pažnju.

„Zašto uvijek stavljaš slike svojih sisa, mama si”, glasila je kritika.

„Pokaži malo više poštovanja prema svojoj djeci, zaboga”, slagao se drugi komentar.

Podsjećamo, Helen ima troje djece Matildu, Delilah i Charlieja. Najpoznatija je po ulozi Rosie Webster u seriji "Coronation Street".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:22