ALWYN I SWIFT

Fanovi misle da ga je "oprala" u pjesmi, no navodno je bivši par u dobrim odnosima: "Krenuo je dalje, izlazi s drugima"

Joe Alwyn prekinuo je s Taylor Swift prije nešto više od godinu dana, a fanovi ga prepoznaju u novoj pjesmi "So Long, London"

Taylor Swift i Joe Alwyn tijekom veze

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Iako su fanovi prepoznali britanskoga glumca Joea Alwyna (33) na novom albumu Taylor Swift (34) u pjesmi "So Long, London", zbog čega je on ugasio mogućnost komentiranja objava na svom Instagramu jer su ga Swiftiji ljutito napadali, navodno nema zategnutih odnosa između tih bivših ljubavnika.

Više od godinu dana nakon njihova prekida, 33-godišnji glumac je "dobro" i "usredotočen je na posao".

"Izlazi i sretan je", kaže izvor za People te dodaje: "On je sjajan tip, i ni na koji način ne voli dramu."

"Alwyn je ‘napustio‘ Swift i sigurno ne govori loše o njoj. Bio je zaljubljen u nju, ali jednostavno nije išlo", dodaje izvor blizak glumcu.

image

Taylor Swift i Joe Alwyn

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

"Joe voli glumu, ali ne može podnijeti pažnju koja dolazi s njom. Nije mu ugodno biti u središtu pozornosti", osvrnuo se i na njegovu karijeru.

Prekid para nakon šest godina dogodio se zbog "razlika u njihovim osobnostima", pisali su mediji tada. Alwyn je uvijek želio romansu sa Swift zadržati "svojom osobnom pričom", rekao je izvor za People. Također je dodao da je njihova veza u početku iznenadila mnoge.

image

Taylor Swift i Joe Alwyn

Crha, Aawe/Backgrid Uk/Profimedia/Crha, Aawe/backgrid Uk/profimedia

Podsjetimo, prvi put su ih počeli povezivati 2017., a onda su se 2018. zajedno pojavili u javnosti. Pjevačica je 2019. otkrila za The Guardian da se tu ipak radi o vezi. Otkako je Alwynova veza sa Swift došla svome kraju, on je nastavio graditi filmsku karijeru, a uskoro će se pojaviti na filmskom festivalu u Cannesu, na svjetskoj premijeri svog najnovijeg projekta "Kinds of Kindness" Yorgosa Lanthimosa, u kojem glumi uz oskarovku Emmu Stone.

Swift je u međuvremenu provela veći dio godine na svojoj rekordnoj Eras turneji, i upravo je objavila svoj 11. studijski album "The Tortured Poets Department", dvostruki album koji sadrži 31 pjesmu, a koji je ponovno pobudio zanimanje za njezinu i Alwynovu vezu.

image

Taylor Swift i Travis Kelce

Jennifer Johnson Fo/Shutterstock Editorial/Profimedia/Jennifer Johnson Fo/shutterstock Editorial/profimedia

Pjevačica trenutačno hoda s igračem Kansas City Chiefsa Travisom Kelceom, s kojim je viđena u Las Vegasu 27. travnja. Par je prisustvovao dobrotvornoj gala večeri Kelceova suigrača Patricka Mahomesa, gdje je Swift donirala četiri ulaznice za svoje koncerte u SAD-u, a prodale su se za nevjerojatnih 80.000 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 13:24