OMAMLJENA ZVIJEZDA

Fanovi u panici: Objavljena fotografija Brada Pitta u invalidskim kolicima

Nije to ništa, običan zubarski zahvat, otkrio je izvor blizak glumcu, koji će, čini se, do skorašnje dodjele Oscara biti ‘kao nov‘
Brad Pitt 
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Holivudski glumac Brad Pitt snimljen je kako odjeven u sportsku majicu s kapuljačom, sa sunčanim naočalama i zaštitnom maskom preko lica izlazi iz medicinskog centra na Beverly Hillsu, točnije sjedio je u invalidskim kolicima koja je gurao njegov tjelohranitelj. Obožavatelji su se odmah zabrinuli za junaka filmova "Nemilosrdni gadovi" i "Neobična priča o Benjaminu Buttonu", no čini se kako pravog razloga za paniku, srećom, ipak nema.

Kako piše portal Page Six, vjeruje se da je 57-godišnji miljenik žena obavljao neke stomatološke zahvate, a hodati nije mogao jer je bio omamljen zbog anestezije. Popularni glumac u srijedu je navodno izvadio umnjak, a do skorašnje dodjele Oscara, na kojoj je najavljen kao jedan od prezentera, bit će "kao nov".

- Nije to ništa, običan zubarski 'posao' - otkrio je izvor blizak Pittu.

image
Brad Pitt
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

A posjet stomatologu definitivno je najmanji problem koji trenutačno muči zgodnog Brada. Podsjetimo, glumac se u posljednje vrijeme suočava s ozbiljnim optužbama za navodno zlostavljanje i obiteljsko nasilje, za koje ga u sklopu sudske bitke za skrbništvo nad njihovo šestero djece optužuje bivša supruga, kolegica Angelina Jolie (45).

Pitt nikad nije bio uhićen za spomenuto kazneno djelo, nema niti policijskih izvještaja o njegovu nasilju, a on je zbog svega što mu se pokušava staviti nas teret i više nego utučen.

- Slomljeno mu je srce - rekao je izvor blizak popularnom glumcu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:51