UNIŠTILE JE OPERACIJE

Fatalna glumica snimljena na ulici nakon dugo vremena, fanovi u šoku: ‘Pa što si je to napravila od lica?‘

Zbog zvijezde ‘Twin Peaksa‘ glavu su svojedobno gubili Jack Nicholson, Kyle MacLachlan i David Spade

Lara Flynn Boyle 2023.

 -/Coleman-rayner/Profimedia/-/coleman-rayner/profimedia

Američka glumica Lara Flynn Boyle (53) snimljena je nakon dugo vremena ispred svoje kuće, a njen izgled zgrozio je fanove jer Lara danas izgleda potpuno drugačije.

image

Lara Flynn Boyle

AFP/Profimedia

Odjevena u ležernu odjeću – trenirku, kariranu košulju i UGG čizme, glumica je uočena kako odlaže smeće u kantu za recikliranje ispred svog doma.

Flynn Boyle koja je bila u vezi s glumačkom zvijezdom Jackom Nicholsonom od 1999. do 2006. prilično je privatna osoba te se rijetko pojavljuje u javnosti, a publici je najpoznatija po ulozi Donne Hayward u hit seriji “Twin Peaks”.

image

Lara Flynn Boyle 2000.

Scott Nelson/Afp

Nekada atraktivna ljepotica s vremenom je postala ovisna o estetskim zahvatima koji su joj promijenili lice do neprepoznatljivosti.

I sama glumica svojevremeno se otvorila o tome kako se osjeća nesigurno zbog starenja, a pogotovo kada se radi o dobivanju uloga.

- Znam da mi vrijeme ne ide na ruku. Jednostavno nema toliko dobrih angažmana za starije žene. Možda ću ispasti tašta, ali tko se uopće raduje starenju? Ja definitivno ne, izjavila je jednom prilikom.

Svojedobno je ljubila kolege Kylea MacLachlana, Davida Spadea i Jacka Nicholsona, bila je u braku s Johnom Patrickom Deejem III., a 2006. udala se za Donalda Rayja Thomasa II.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:07