NAKON SUPER BOWLA

Fini na tribinama, razuzdani na partiju! Kim Kardashian podijelila vruće fotke: ‘Ajde sad recite da sam dosadna‘

Živopisne fotografije izgledale su u potpunosti suprotno od onog kako su Kim i njezini prijatelji izgledali na tribinama

Fotografije s after partyja

 Screenshot/instagram/

Kim Kardashian je podijelila fotografije sa svog partija kojeg je održala nakon Super Bowla prošle nedjelje, a obožavatelji su apsolutno oduševljeni njenim raskalašenim ponašanjem i slikama.

Nakon što je TMZ nju i njezino društvo tijekom Super Bowla nazvao "dosadnim" u usporedbi s ekipom njezine neprijateljice Taylor Swift, osnivačica SKIMS-a podijelila je nimalo dosadne fotografije pune energije sa zabave održane poslije Super Bowla.

Na zabavi su bile njene sestre Khloé Kardashian i Kendall Jenner te pjevačica Ciara, glumica La La Anthony i izvršni direktor Fanaticsa, Michael Rubin. Na fotografijama je 43-godišnja Kim izgledala odlično u smeđim hlačama i otkrivajućem crnom topu s dubokim izrezom u kombinaciji s odgovarajućim kaubojskim šeširom. Također, pogodila je u srž trendovske estetike "mafijaških žena" noseći krzneni kaput.

image

Fotografije s after partyja

Screenshot/instagram/

Obožavatelji su primijetili da ima dva prsta zamotana u udlage i zavoje, no nije razjašnjeno kada i kako se ozlijedila, prenosi Page Six.

Živopisne fotografije izgledale su u potpunosti suprotno od onog kako su Kim i njezini prijatelji izgledali na tribinama tijekom Super Bowla. Podsjetimo, uz nju su bili Odell Beckham Jr., The Chainsmokers, Justin i Hailey Bieber, Travis Scott, Russell Wilson i Ciara.

image

Fotografije s after partyja

Screenshot/instagram/

Naime, Bad Bunny nije bio prisutan, unatoč izvješćima o pomirenju nakon što su on i Jenner prekinuli krajem prošle godine.

Podsjetimo, njihove fotografije izgledale su prilično tmurno, svi su imali ozbiljne izraze lica, a neki uopće nisu obraćali pozornost na igru. S druge strane, nekoliko fotografija društva Taylor Swift pokazalo je strastveno navijanje i veselje dok su svi navijali za momčad dečka slavne pjevačice. Naime, bili su s njom Blake Lively, Ice Spice, Lana del Rey, Jason Kelce, njezina mama, Andrea Swift i drugi.

Zatim je uživala u kasnom noćnom izlasku u Las Vegasu dok je slavila pobjedu Chiefsa s Travisom Kelceom i istovremeno rastopila srca obožavatelja nakon što su snimljeni kako zajedno plešu uz pjesme "You Belong With Me" i "Love Story".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:52