BILLBOARD MUSIC AWARDS

FOTO: IMA 71 GODINU, ALI OD GOLOTINJE NE ODUSTAJE Cher očarala publiku na dodjeli uglednih nagrada, Miley iznenadila čednim izdanjem

 REUTERS

Iako je najveći pobjednik Billboard Music Awardsa u nedjelju navečer u Las Vegasu bio kanadski reper Drake, s čak 13 osvojenih nagrada, uključujući i onu za najboljeg glazbenika, i njega i kolege u potpunosti je zasjenila legendarna Cher.

Američkoj pjevačici, koja je u subotu, dan prije dodjele, proslavila 71. rođendan, uručili su prestižnu nagradu za životno djelo, a ona je na pozornici izvela hitove 'If I Could Turn Back Time' i 'Believe'.

Cher je nastupila u oskudnim, poluprozirnim kostimima, kakve je nosila i u spotovima za spomenute pjesme snimljene 1989. i 1998. godine. Njezine grudi i stražnjicu nije uspjela nadmašiti ni dvostruko mlađa Nicki Minaj, iako se zavodljivo izvijala i twerkala ispred DJ pulta za kojim je glazbu puštao David Guetta.

- Hvala mojoj majci koja je uvijek vjerovala u mene i govorila mi da sam posebna. Mora da mi se zbilja posrećilo čim opstajem na sceni već pet desetljeća - izjavila je Cher dok je primala nagradu od Gwen Stefani.

Iznenađenje na pozornici u Las Vegasu priredila je i Miley Cyrus. Umjesto golotinje i aluzija na seks, na koje se javnost već naviknula kad je u pitanju ova kontroverzna 24-godišnjakinja, pjevačica je u prilično čednom izdanju, odjevena u bijele kratke hlače i bijeli top, otpjevala najnoviji singl 'Malibu'.

Posebno dirljiv bio je govor Dana Reynoldsa iz benda Imagine Dragons, koji je odao počast tragično preminulom rokeru Chrisu Cornellu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 00:52