IZAZVALA BURU

FOTO: IMA NEVJEROJATAN DEKOLTE, ALI JE USPJELA RAZBJESNITI OBOŽAVATELJE Veliki gaf Mariah Carey nije prošao nekažnjeno: 'Ovo je grozno!'

 Instagram

Mariah Carey se nikad nije sramila svojih oblina i na svojim fotografijama na profilu na Instagramu ih rado ističe. Međutim, koliko god fantastično izgleda, posljednjim je fotografijama i razljutila dio fanova.

U četvrtak je objavila fotografije u majici čiji je izrez sezao do pupka. Premda je vjerojatno i na originalnoj fotografiji bezobrazno seksi, Mariah ili netko iz njenog tima odlučili su malo poraviti fotografiju u Photoshopu.

Primjećujete li izmjene?

#festivating !! #happythanksgiving

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

46-godišnja pjevačica je objavila niz fotografija s proslave Dana zahvalnosti u krugu najbližih koje provodi na odmoru u Honolulu na Havajima.

I dok su neki gledali samo u dekolte i šakom i kapom dijelili komplimente, drugi su pomnijim pregledom pronašli greške napravljene u Photoshopu.

‘Ovo je najgori Photoshop kojeg sam ikad vidio’, napisao je jedan ljutiti obožavatelj, dok je drugi jednostavno upitao: ‘Photoshopirano!!! Zašto???’

Ako niste sami primijetili, pogledajte o kojim se greškama radi.

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 03:30