PODIJELILA KORISNIKE

FOTO: JE LI OVO NAJLJEPŠA DJEVOJČICA NA SVIJETU? Ima tek šest godina, ali za nju se agencije već trgaju: 'Što joj to radite, ona je samo dijete!'

 
 Instagram / @anna_knyazeva_official

Ruska djevojčica Anastasia Knyazeva već je popularna među više od 500 tisuća pratitelja na Instagramu, a svjetski mediji su o njoj počeli pisati kao 'najljepšoj djevojčici na svijetu'.

Ona je uspješan dječji model i više puta su je angažirale brojne agencije za reklame.

Prije nje je titulu najmlađe i najljepše djevojčice imala Francuskinja Thylane Blondeau, koja danas ima 16 godina i još uvijek se bavi modelingom, pa malenu Anastasiju prozivaju njezinom nasljednicom.

Anastasia doista izgleda kao lutka, jer ima svijetlosmeđu ravnu kosu, kristalno plave oči, svijetlu put i rumene usnice, pa se na nekim fotografijama čini gotovo nestvarno lijepa.

Trenutačno je zastupa modna agencija President Kids Management, a sudeći po interesu koji za nju pokazuju u svijetu mode, neće je tek tako pustiti iz ruku.

Uz Anastasiju je uvijek majka Anna, koja redovito na društvenim mrežama objavljuje fotografije, ali i pazi što se događa s karijerom njezine mezimice.

"Izgleda kao lutka!", "Ovo nije stvarno, kako može biti tako slatka", samo su neki od tisuća komentara ispod njezinih fotografija i snimki.

No, neki su skeptični i tvrde da će je toliko posla u industriji kojoj je bitna samo ljepota uništiti prije nego će sama moći odabrati čime se u životu želi baviti.

"Pitam se samo koliko kozmetike stavljaju na to jadno dijete", "Ona je samo dijete, vidite da se na nekim fotografijama ni ne smijem, što joj to radite?!", komentari su korisnika koji nikako nisu oduševljeni tako mladim modelima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 18:58