GLAZBENA POSLASTICA NA PAGU

FOTO: JOŠ MALO VREMENA OSTALO ZA POVOLJNIJI UPAD NA SPEKTAKL NA ZRĆU Ovo je zadnja prilika za kupovinu jeftinijih ulaznica za Sonus festival 2018.

 
 Elephant Studio / Promo

Još su samo 24 sata preostala za kupovinu povoljnijih ulaznica za šesto izdanje Sonus festivala! Do petka, 23. ožujka u 18 sati, posjetitelji iz naše regije moći će kupiti svoju festivalsku ulaznicu za 600 kuna, dok će nakon toga ulaznica za pet dana i pet noći plesnoga maratona nekoliko metara od mora poskupjeti.

Nedavno su objavljena i prva imena jednog od najboljih svjetskih festivala koji se održava na prelijepoj hrvatskoj obali. Nakon spektakularne proslave petoga rođendana prošle godine, kad je nekoliko tisuća ljudi plesalo dan i noć, Sonus se vraća s još jačim lineup-om, koji će se održati od 19. do 23. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće na otoku Pagu.

Ruben Schmitz

Ljubitelji techno i house glazbe iz cijeloga svijeta moći će uživati u nastupima svjetskih zvijezda kao što su Solomun, Chris Liebing, Maceo Plex, Marco Carola, Loco Dice, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Joseph Capriati, Seth Troxler, Adriatique, Âme DJ, Dixon, Amelie Lens, Tale Of Us, Rødhåd, Pan-Pot i mnogi drugi.

Elephant Studio

Povoljnije ulaznice za regionalne posjetitelje dostupne su putem naših online shopova Entrio.hr, Ticketshop.hr ili TISAK Media prodajnih mjesta.

U organizaciji Sonus ekipe je i novi međunarodni festival WE LOVE SOUND, koji će se u lipnju 2018. godine održati u Zagrebu, drugu godinu za redom. Za više informacija, pratite Sonus i WE LOVE SOUND na socijalnim mrežama.

Felix Hohagen

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 13:33