ČAROBNI MALIBU

FOTO: NAJVEĆE SVJETSKE ZVIJEZDE PARTIJALE NA PLAŽI Paparazzi uhvatili DiCaprija, Butlera, Foxxa i druge u izdanju u kakvom ih još niste vidjeli

 
Jamie Foxf, Leonardo DiCaprio i Gerard Butler
 Profimedia, AKM-GSI

Kad zvijezda svjetskog glasa poput Leonarda DiCaprija priprema tulum na plaži, za pretpostaviti je da će sve vrvjeti od besprijekornih ljepotica, slavnih imena i potoka šampanjaca. No, DiCaprio je nešto sasvim drugo imao na umu kad je organizirao druženje s prijateljima u Malibuu u subotu.

Na pješčanoj su mu se plaži pridružili najbolji prijatelj Tobey Maguire s novom djevojkom, manekenkom Tatianom Dieteman, glumci Gerard Butler, Jamie Foxx, glumica Ruby Rose i drugi.

DiCaprio (43) je tako ovaj vikend uzeo pauzu od snimanja novog filma s Bradom Pittom ‘Once Upon a Time in Hollywood’, redatelja Quentina Tarantina. Djelovao je posve opušteno, kao i svi ostali. Društvo je igralo odbojku na pijesku, brbljali su, pijuckali... Glamur, toalete i šampanjac ostavili su za neku drugu priliku.

U galeriji pogledajte opušteno druženje velikih svjetskih zvijezda:

DiCaprio ovaj put nije poveo svoju mlađahnu djevojku Camilu Morrone (21), a sam je došao i Jamie Foxx kojeg su paparazzi ulovili s Katie Holmes na plaži početkom kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 10:23