ATRAKTIVNA 'ŠTREBERICA'

FOTO: SKRIVALA SE OD KAMERA, ALI NJEZINO LICE BAŠ NIKOGA NIJE ZANIMALO Seksipilna glumica na sebe stavila najkraću haljinicu ikada

 
 Profimedia, AKM-GSI

Jedna od zvijezda serije ‘Moderna obitelj’, Ariel Winter, skrivala je lice od fotoreportera dok je šetala Los Angelesom s dečkom Levijem Meadenom. Međutim, vjetar je nenadano podignuo njezinu ultra kratku haljinicu pa je kamerama na koncu pokazala previše.

20-godišnja Ariel izašla je u šoping s Levijem (30), naizgled posve ležerno odjevena. Zelena mini haljina jedva je držala njezin bujni dekolte, a lepršavi obrub nije izdržao vjetar koji je na trenutke puhao pa joj je otkrio stražnjicu. Outfit je upotpunila malom torbicom potpisa Céline koja u online prodaji stoji 17.500 kuna (2.900 dolara).

Ariel je prošle godine za ženski portal Refinery29 rekla da uopće ne osjeti razliku u godinama i da joj nije jasno zašto se drugi oko toga uzbuđuju: ‘Ja sam sretna i što god ljudi žele reći, neka kažu. Ne razumijem zašto bi netko uopće komentirao našu situaciju. Kod mnogih parova je velika razlika u godinama, neki žive zajedno, neki ne, ali glavno da su sretni. Ja sam jako sretna s našim dogovorom, super nam je.’

U galeriji pogledajte Ariel u šetnji:

‘Moram reći da je on najnevjerojatnija osoba koju sam upoznala i sretna sam što smo zajedno. Uvijek mi dijeli komplimente i zbog njega se osjećam posebno i predivno’, dodala je.

Nakon što je navršila 18 godina, počela je zarađivati šesteroznamenkastu svotu po epizodi. Serija ‘Moderna obitelj’ emitira se od 2009., a iduće će godine emitirati desetu, posljednju sezonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:43