INTERNETSKA ZVIJEZDA

Fotografija bebe koja nalikuje slavnom kuharu izazvala je pravu buru na internetu!

 Twitter

Beba Arlo-Blue možda je stara samo nekoliko tjedana, ali već je prava internetska zvijezda i to ni manje ni više nego zbog sličnosti sa slavnim kuharom Gordonom Ramsayem.

Naime, njegova majka Claire Dempster prije pet dana na Twitteru je podijelila fotografiju svog plavokosog i plavookog sina i pritom se odlučila malo našaliti.

- Ovo je naša beba. Gordon Ramsay, jeste li iz nekog razloga bili u Walesu prije otprilike 10 mjeseci - napisala je majka pored fotografije.

Na njezino iznenađenje, Ramsay joj je čak i odgovorio na tvit te uz smajlića napisao da je boravio tamo, ali ipak prije 11 mjeseci.

Ova urnebesna usporedba već se toliko raširila bespućima interneta da su o sličnosti bebe i Ramsaya pisali portali od BuzzFeeda do Telegrapha. Majka Claire izjavila je da je buka koja se podigla oko fotografije njezinog sina 'pomalo luda', ali da joj je drago što su se ljudi malo nasmijali na njihov račun.

Arlo je rođen u travnju, a začet je umjetnom oplodnjom.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 17:  Gordon Ramsay attends the Jonathan Saunders official London Fashion Week party at Bread Street Kitchen, One New Change for London Fashion Week Spring/Summer 2012 on September 17, 2011 in London, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 19:37