DAO INTERVJU ZA GQ

GLAZBENI PRODUCENT QUINCY JONES (84) TVRDI DA IMA 22 LJUBAVNICE 'Diljem su svijeta i sve znaju jedna za drugu'

Quincy Jones
 Danny Moloshok / REUTERS

Legendarni glazbeni producent Quincy Jones možda ima 84 godine, ali to ga ne sprečava u uživanju u ženskom društvu, piše Daily Mail.

Jones je, naime, u intervjuu za časopis GQ rekao da diljem svijeta ima ljubavnice, da jedna za drugu znaju i da najmlađa među njima ima 28 godina.

- Imam 22 djevojke... O da. Svuda. Cape Town. Kairo. Stockholm - ona dolazi sljedeći tjedan. Brazil - Belo Horizonte, São Paulo i Rio. Šangaj - imam super curu tamo iz Šangaja, čovječe. Kairo, uf, rekao je Jones.

Poznati producent ima šest kćeri i jednog sina sa svojim bivšim ženama i djevojkama Jeri Caldwell, Ullom Andersson, Peggy Lipton, Carol Reynolds i Nastassjom Kinski.

Jones je također rekao da je uvijek iskren sa svim svojim partnericama o svojim navikama.

- Da, ne lažem. I to je super - ženama je jasno, čovječe. Nemojte zaboraviti da su 13 godina pametnije od nas. Nemojte to nikad zaboraviti.

Producent albuma Thriller Michaela Jacksona očito ima velik apetit, ali se ne može vidjeti sa ženom svojih godina.

- Nema šanse! Vidite li me sa ženom od 84 godine? Jeste ludi?, rekao je za GQ.

Kada su iz časopisa inzistirali na odgovoru Jones je odgovorio da romantična veza sa ženom njegovih godina nema pozitivnih strana.

- Mora da se šalite. Nabavio sam si neku tehnologiju koja od mene odbija debele i stare. Počne vibrirati kada su prestare, rekao je.

Jones je pun "hvale" za današnje mlade djevojke.

- Iznenadili biste se... Te djevojke, one mlade, jako su agresivne. O moj Bože, neustrašive su, čovječe. Diljem svijeta, kazao je.

Premda je jasno rekao da je u vezi uglavnom s mlađim djevojkama, priznao je i da ima određene granice.

- Kćeri su mi dale nove brojke jer su mi stalno ponavljale da ne smijem izlaziti s curama koje su mlađe od njih. Ja sam im rekao da više nisu mlade... Nove brojke su sada od 28 do 42. One su mi ih dale, kaže.

Unatoč tome što je zakoračio u svoje 80-e, Jones kaže da mu želja za seksom nije opala.

- Meni nije, nikako. Nikada. O ne, odgovorio je Jones.

Premda kaže da ne planira prestati biti playboy, Jones smatra da je njegova kazna za ženskarenje to što ima prelijepe kćeri.

- Kad cijeli život ženskarite Bog vam podari prelijepe kćeri pa se morate patiti. Jako puno ih volim. Stalno su tu, kazao je.

Jones je međutim rekao da se ne kaje ni zbog čega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 15:05