CALVIN KLEIN

Glumac iz poznate serije izludio obožavateljice: ‘To nam je trebalo za dobar početak 2024.!. Život može biti lijep‘

U reklamnoj kampanji angažiran je Jeremy Allen White koji je pokazao savršene mišiće i vrhunsku formu

Jeremy Allen White u reklami za Calvina Kleina

 /Calvin Klein

‘Upravo se oporavljam od gripe. Ovo je prva stvar u mnogo dana koja me podsjetila na činjenicu da život može biti lijep", piše u jednom od stotina komentara na novu reklamnu kampanju za donje rublje Calvina Kleina, u kojoj su angažirali 32-godišnjeg američkog glumca Jeremyja Allena Whitea.

Zvijezda jednog od najvećih televizijskih hitova u proteklih nekoliko godina, serije "Bear", možda nije ljepotan u klasičnom smislu riječi, no savršeni mišići i morsko plave oči bacile su u trans mnoge poznavatelje njegova rada, ali i mnoge nove. On je doista jedan od najvećih talenata među američkim glumcima, to je pokazao već u "Besramnicima", definitivno potvrdio u "Bearu", a mišiće je ojačao otkako je sa Zacom Efronom glumio u filmu o hrvačima, braći von Erich "Iron Claw".

image

Jeremy Allen White u reklami za Calvina Kleina

/Calvin Klein

Održavanju top forme pomogla je i činjenica da se glumac posvetio zdravom životu, te prestao piti alkohol iz obiteljskih razloga. Naime, White se u svibnju ove godine razveo od supruge Addison Timlin (32), također glumice, koja je inicirala razvod. Željeli su da to bude prijateljski, a kada se doznalo da je paru došao kraj, doznalo se i da je glumac - da bi mogao viđati svoje kćeri Ezer Billie (4) i Dolores Wild (2) - pristao na svakodnevne alkotestove, redovite i nasumične, na snimanjima i kod kuće.

image

Jeremy Allen White u reklami za Calvina Kleina

/Calvin Klein

Spot na YouTube kanalu brenda broji silne preglede, a na društvenim mrežama pojavili su se i prijedlozi da se golemi reklamni pano u New Yorku, na uglu ulica Lafayette i Houston, na kojoj su uvijek oglasi Calvina Kleina, proglasi "nacionalnim spomenikom" dok je White na njemu. U video-spotu, on uz pjesmu Lesley Gore "You Don‘t Own Me", šeta njujorškom ulicom, ulazi u zgradu i penje se na krov, te riješivši se odjeće odmara na kauču i proučava gradske vedute. Cijelu kampanju potpisuje iskusni Mert Alas.

image

Jeremy Allen White u reklami za Calvina Kleina

/Calvin Klein

"Netko bi trebao dati veliku povišicu ljudima u odjelu marketinga. To je ono što svaka žena treba da bi na dobar način krenula u 2024. godinu", napisala je jedna komentatorica.

I njegova nova djevojka, glazbenica Rosalia, lajkala je njegove fotografije što su otkrili oštrooki fanovi, a kampanja u cjelini izazvala toliko uzbuđenje među internetskim svijetom da su društvene mreže preplavili filmići u kojima fanovi šalju poljupce ili se klanjaju pred plakatima na kojima je Jeremy Allen White.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:35