MARK SALLING

GLUMCA KOJEG JE PROSLAVILA SERIJA GLEE NAŠLI MRTVOG Tužan kraj nakon potpunog životnog pada: Objesio se uoči izricanja presude za dječju pornografiju

 
Mark Salling 2011. godine, kad je 'Glee' već bila svjetski popularna serija među mladima
 Lucy Nicholson / REUTERS

Glumac popularne tinejdžerske serije 'Glee' Mark Salling (35) počinio je samoubojstvo samo pet tjedana prije nego li mu je trebala biti izrečena presuda zbog posjedovanja više od 50.000 fotografija i snimki koje prikazuju seksualno zlostavljanje djece.

TMZ javlja kako je glumac poznat po ulozi nogometaša Noaha 'Pucka' Puckermana u spomenutoj seriji pronađen mrtav na bejzbolskom igralištu u blizini svog doma u Los Angelesu. U trenutku kada je pronađen bio je mrtav već nekoliko sati, a navodno se objesio o drvo.

Salling je u listopadu priznao krivnju nakon što ga je policiji prijavila bivša djevojka te je čekao izricanje kazne.

Kao dio nagodbe, složio se da će odslužiti između 4 i 7 godina zatvora i biti upisan u registar seksualnih prijestupnika.

Mediji javljaju kako je mjesec i pol prije sklapanja nagodbe Salling pronađen s razrezanim zapešćima. Tada se navodno uspaničio i nazvao svog cimera, koji je pozvao hitnu pomoć te je prevezen u bolnicu gdje se nekoliko dana oporavljao.

Mark je već ranije imao problema sa zakonom i policijom. Prije tri godine jedna ga je žena optužila za spolno zlostavljanje jer ju je prisilio na seks bez zaštite.

Salling je rođen u Dallasu i navodno se školovao kod kuće u 'strogom kršćanskom domu'. Kasnije je upisao muzičku akademiju te je izdao dva albuma, Smoke Signals 2008. godine i Pipe Dreams 2010.

U serije Glee glumio je od 2009. do 2015. godine. te je nominiran za najbolju novu mušku zvijezdu po izboru tinejdžera.

Njegovo bogatstvo procijenjeno je na 500.000 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:50