BLAKE LIVELY NA INSTAGRAMU

Glumica izbezumila sve misterioznom fotkom: 'Koji je majmun odlučio da nam ovo više ne treba?'

 Instagram

Blake Lively jedna je od onih holivudskih glumica koja društvene mreže koristi i u privatne i u poslovne svrhe pa na njezinom profilu na Instagramu možemo naći i niz zabavnih fotografija, njezinog kreveljenja i stvari koje nju vesele.

Jednom od posljednjih objava posve je zbunila obožavatelje jer je objavila plavkastu sliku koja naizgled ništa ne predstavlja.

Uz nju je napisala: ‘Ovo je jedna nostalgična da se malo nasmijete. Koji je majmun odlučio da svijetu ovo više ne treba? Dijete devedesetih…’

Ako pogledate fotografiju, možda će vam biti jasnije o čemu se radi. To je jedna od onih 3D slika u koju se morate zagledati da biste zapravo vidjeli što je na njoj.

Here's a throwback to make you smile. What a hole decided the world no longer needed these?!?! 90s kid #TheShallows

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

Ako imate problema s fokusiranjem slike, pokušajte nos skroz približiti monitoru pa se polako udaljavati ostavši koncentrirani na točku koju promatrate. Imate li isprintanu sliku pred sobom, stavite je tik ispred nosa. Premda će vam tako biti mutna, fokusirajte se tako kao da gledate negdje u daljinu, kroz sliku. Polako je počnite odmicati od lica i trebala bi vam se prikazati 3D slika.

Na slici koju je objavila Lively nalazi se morski pas što je vjerojatno promocija za njezin novi film ‘The Shallows’ o surferici koju napadne velika bijela psina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 19:56