RACHEL MCADAMS

Glumica pozirala s dlakavim pazusima i progovorila o slavi: ‘Na vrhuncu karijere uzela sam pauzu zbog psihičkog zdravlja‘

Prijelaz od studentice koja je tri godine radila u McDonald‘su do svjetski poznate glumačke zvijezde bio je vrlo mučan

Rachel McAdams

 Michael Tran/Afp

Holivudska glumica Rachel McAdams (44) fotografirala se za magazin Bustle odlučivši pokazati se u prirodnom izdanju.

Zatražila je da se fotografije što manje obrade, a pozirala je na kauču noseći crnu haljinu te je pritom čak pokazala dlake ispod pazuha.

Glumica koja sa scenaristom Jamiejem Lindenom ima sina i kćer istaknula je koliko je važno prihvatiti vlastito tijelo.

- Na ovom snimanju nosim donje rublje od lateksa, ali ja imam dvoje djece. Ovo je moje tijelo. U redu je izgledati najbolje što možeš, raditi na tome i biti zdrav, ali to je za svakoga drugačije, objasnila je glumica koja trenutno promovira svoj najnoviji film “Are You There God? It‘s Me Margaret”.

image

Rachel McAdams i Abby Ryder Fortson u filmu "Are You There God? It‘s Me, Margaret"

Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia/Image Capital Pictures/film Stills/profimedia

U opširnom razgovoru za Bustle, priznala je da se još uvijek osjeća krivom što je uzela pauzu od glume na dvije godine, na vrhuncu svoje karijere, negdje 2015., kako bi “ostala zdrava”.

Dok se osvrnula na svoje odluke što je odbila glavne uloge u hit filmovima, koji uključuju ‘Vrag nosi Pradu‘, ‘Casino Royale‘, ‘Nemoguća misija 3‘, ‘Iron Man‘ i ‘Get Smart‘, McAdams se tada zapitala je li uistinu ispravno odbaciti toliko toga.

- Osjećala sam se krivom što nisam iskoristila priliku koja mi je pružena, ali također sam znala da to nije u skladu s mojom osobnošću i onim što mi je potrebno da ostanem zdrava, objasnila je.

U konačnici, osjeća se osnaženo zbog svoje pauze od glume, što joj je pomoglo da „preuzme kontrolu”.

image

Rachel McAdams u filmu "Mean Girls" 2004.

/Photo12 Via Afp

McAdams je postala senzacija preko noći, kako je i sama izjavila, nakon uloga u hitovima poput „Mean Girls”, „The Notebook” i „The Wedding Crashers”. Prijelaz od studentice Sveučilišta York, koja je tri godine radila u McDonald‘su, do svjetski poznate glumačke zvijezde bio je vrlo mučan, objasnila je u razgovoru za magazin.

- Ne ide se u kazališnu školu da bi se naučilo kako se nositi s tim. Ne postoji knjiga o tome, rekla je glumica referirajući se na to što su je odjednom svi počeli prepoznati na ulici i tražiti je da se fotografira s njima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:52