PODUKA NA SETU

Godinama su u braku, no trebao im je ‘koordinator‘ za scene seksa: ‘Čudno je to raditi ispred kamere‘

McGregor je upoznao Winstead na snimanju ‘Farga‘ dok su još oboje bili u braku s drugim ljudima

Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead

 Lrnyc/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Lrnyc/mega/the Mega Agency/profimedia

Koordinatori intimnosti integralni su dio filmske produkcije te su zaposleni na setovima TV serija i filmova od nastanka pokreta #MeToo, a sve kako bi se osiguralo da se svi glumci tijekom snimanja scena koje uključuju seks i golotinju osjećaju sigurno i izbjegnu neugodnosti s kolegama koje su tek upoznali. S druge strane, postoje glumci koji su već privatno "uvježbali svoje scene u spavaćoj sobi", pa su im spomenuti koordinatori višak. Doduše, to nije tako kada je riječ o glumcu Ewanu McGregoru i njegovoj supruzi Mary Elizabeth Winstead, koji su koristili pomoć koordinatora intimnosti tijekom svojih scena seksa u nadolazećoj Paramountovoj seriji, "A Gentleman in Moscow".

image

Mary Elizabeth Winstead i Ewan McGregor

Reynaud Julien/aps-medias/abaca/Abaca Press/Profimedia/Reynaud Julien/aps-medias/abaca/abaca Press/profimedia

Unatoč tome što su u braku gotovo dvije godine i u vezi od 2017., par je bio sretan što su ih vodili kroz ljubavne scene jer su vjerovali da je to "još uvijek potrebno". Prema 52-godišnjem McGregoru, koji je upoznao 39-godišnju Winstead na snimanju ‘Farga‘ dok su oboje bili u braku s drugim ljudima, i dalje je bilo "čudno" biti gol i intiman pred drugim ljudima, prenosi Daily Mail.

image

Mary Elizabeth Winstead i Ewan McGregor u Fargu

Xpusjp/Backgrid Uk/Profimedia/Xpusjp/backgrid Uk/profimedia

- Još uvijek je potrebno, jer je čudno biti gol pred ljudima, čudno je biti intiman ispred kamere - rekao je za Radio Times.

- Da radite plesnu scenu, imali biste koreografa. Sada je to važan dio posla, jer je to netko tko je potreban redatelju i glumcima - dodao je.

image

Mary Elizabeth Winstead i Ewan McGregor, 2020. godine

Lrnyc/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Lrnyc/mega/the Mega Agency/profimedia

McGregor je inzistirao na potrebi za koordinatorima intimnosti koji bi štitili mlade glumice, poput njegovih kćeri Clare (28) i Esther (22).

- Moja kći Esther ima 22 godine. Ako stariji, poznati redatelj 22-godišnjakinji kaže, "Želim da budeš gola u ovoj sceni", ta bi se glumica mogla osjećati posramljeno i misliti da joj cijela karijera ovisi o tome. Pet godina nakon toga, mogla bi se osvrnuti i preispitati svoju odluku. Sada postoji netko, taj koordinator intimnosti, s kojim mlada glumica razgovara o tome - prepričao je McGregor.

Podsjetimo, slavni škotski glumac je ostavio svoju prvu suprugu Eve Mavrakis (57) u svibnju 2017. nakon što je upoznao Winstead tijekom snimanja ‘Farga‘ 2016. godine. Winstead je objavila da se rastaje od prvog supruga Rileyja Steamsa istog mjeseca, a nedugo nakon toga objavila je svoju romansu s McGregorom.

image

Ewan McGregor i Eva Mavrakis

Carlos Diaz/Instar Images/Profimedia/Carlos Diaz/instar Images/profimedia

Nakon što je McGregor podnio zahtjev za razvod u siječnju 2018., njegova otuđena supruga rekla je da joj je "postupak muža razočaravajuć i uznemirujuć" i istaknula je brigu o njihovo četvero djece kao ono najbitnije. McGregor, koji ima četiri kćeri s Mavrakis i sina s Winstead, nedavno je popravio odnos s kćeri Clare nakon što je ona njegovu novu suprugu na Instagramu nazvala "smećem". On i Winstead vjenčali su se u travnju 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:03