NESPRETNA LJULJAČKA

Heidi Klum i na božićnim fotkama pršti od seksepila: Otkrila svoju ‘divlju‘ stranu, a snimila je i muža kako se muči...

Dok su odmarali na obalama Kariba razmijenjivali su poljubce i nježne dodire te, čini se, uživali u blagdanima

Heidi Klum

 Instagram/Heidi Klum/

Šetnjom pješčanom plažom po St. Bartsu pohvalila se manekenka Heidi Klum koja je na luksuznom odmoru proslavila Božić sa suprugom Tomom Kaulitzom. Par nije krio svoju zaljubljenost, prenosi Daily Mail, pa dok su odmarali na obalama Kariba, razmjenjivali su poljupce i nježne dodire te, čini se, uživali u blagdanima.

Supermodel i glumica podijelila je na svojim društvenim mrežama objavu u kojoj se nalaze videozapisi i fotografije nje i Kaulitza kako uživaju. Heidi Klum pohvalila se i zavidnom figurom u crnom bikiniju, koji nosi ispod parea s uzorkom geparda. Modnu je kombinaciju začinila i božićnom kapom sa šljokicama.

U objavi je i videozapis koji pokazuje kako glumica elegantno stoji na ljuljački, dok joj se suprug nespretno pokušava pridružiti. Objavom je sigurno razveselila i nasmijala svoje pratitelje, ali i raznježila ih jer se vidi da par uživa u zajedničkom vremenu.

Manekenka i roker, koji potječu iz Njemačke, skupili su se na pijesku kako bi gledali zalazak sunca iznad planina na St. Bartsu, šetali plažom držeći se za ruke, ali da ipak slave Božić pokazali su i svojim vodenim madracom na napuhavanje u obliku okićene jelke, iako je Kaulitz mamio poglede u svojoj, ne tako božićnoj, cvjetnoj modnoj kombinaciji.

Poznati je par u braku od 2019. godine, a time je Kaulitz postao očuh četvero njezine djece, 19-godišnjoj Leni, 18-godišnjem Henryju, 17-godišnjem Johanu i 14-godišnjem Loui.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 10:49