IDUĆI 007

Hoće li mu uloge, popularnost i nagrade osigurati ulogu Jamesa Bonda? Ovo je glavni favorit: ‘To bi mu bio vrhunac karijere‘

Karizma i talent ovog glumca privukli su pažnju producenata Jamesa Bonda koji traže novog glavnog protagonista franšize

Tko je idući James Bond?

 Profimedia/

Prema pisanjima britanskih medija, Cillian Murphy bi mogao postati idući favorit za ulogu tajnog agenta Jamesa Bonda, a prema kladioničarima koji predviđaju kome će pripasti ta cijenjena uloga - na tom putu će mu uvelike pomoći nominacija, i potencijalno osvajanje kipića, na Oscarima ovog vikenda.

image

Cillian Murphy

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

Popularni glumac, koji ima 47 godina, osvojio je srca publike svojom izvanrednom izvedbom u filmskom hitu "Oppenheimer", a nagađanja da će on naslijediti Daniela Craiga traju već neko vrijeme.

Murphyjeva karizma i talent privukli su pažnju producenata Jamesa Bonda koji traže novog glavnog protagonista franšize.

- Cillian je trenutno jedan od najomiljenijih glumaca Hollywooda, a uloga Jamesa Bonda bila bi vrhunac njegove karijere - otkrio je izvor te istaknuo kako je glumac poput njega potreban za "dizanje kultne filmske franšize na novu razinu". Također, vrijedi istaknuti kako je producentica Bonda, Barbara Broccoli, pomno pratila Cilliana zadnjih godinu dana.

image

Cillian Murphy u ‘Oppenheimeru‘

Melinda Sue Gordon/universal Pictures/Hollywood Archive/Profimedia

Međutim, očekuje se da će rad na 26. filmu tajnog agenta pisca Iana Fleminga započeti najranije kasnije sljedeće godine.

Clay Bunker, koji je glumio uz Cilliana u "Oppenheimeru", također ga podupire kao sljedećeg Bonda, istućući njegove uloge gangstera Tommyja Shelbyja u "Peaky Blinders" i Scarecrowa u trilogiji "Viteza tame".

- Smiješno je kako bi se Cillian savršeno uklopio u ulogu Bonda. Iako je poznat po svojoj ljubaznosti, ima svoju tamniju stranu koja bi savršeno odgovarala karakteru Bonda - rekao je Clay Bunker i podsjetio kako je "Bond kojeg je Fleming stvorio" poprilično mračan lik.

Još jedna Cillianova kolegica iz "Oppenheimera", Christina Hogue, rekla je da kraj posljednjeg filma o tajnom agentu pruža idealnu priliku za predstavljanje drugačijeg Bonda.

- Film je ostavio prostora za nešto posve novo. Daniel Craig je "razbio kalup" Bonda kakvog inače poznajemo, a prema liku Tommyja Shelbyja, uloga tajnog agenta 007 bi mu odlično sjela - rekla je Hogue i dodala kako "ne može zamisliti boljeg Bonda".

image

Daniel Craig

sunset Box/Allpix Press/Profimedia

Podsjetimo, prethodni Bond, Daniel Craig, je tumačio kultnu ulogu u pet filmova: "Casino Royale" je bio njegov prvi film iz 2005. godine, a "No Time To Die" posljednji iz 2021. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:10