SOLIDARNOST SA ŽRTVAMA

I BROJNI POZNATI OSUĐUJU NAPAD U BARCELONI Ivan Rakitić je zgrožen: 'Svu podršku šaljem žrtvama i njihovim obiteljima...'

 
 Instagram

- Šokiran sam događajima na Rambli. Svu snagu i podršku šaljem žrtvama i njihovim obiteljima - napisao je na društvenim mrežama hrvatski nogometaš Ivan Rakitić koji igra za Barcelonu osvrnuvši se na tragične događaje u gradu u kojem živi sa ženom i dvoje djece.

Reagirali su i na službenoj stranici FC Barcelone gdje su napisali: - Duboko smo ožalošćeni napadom u našem gradu. Naše su misli sa žrtvama, njihovim obiteljima i sa svima koji borave u Barceloni.

Porukama podrške pridružile su se i brojne zvijezde koje su pisale na španjolskom jeziku, poput Antonija Banderasa i Jennifer Lopez. - Ujedinjeni u zagrljaju s Barcelonom, jednostavno je napisao Banderas.

- Šaljem puno ljubavi i mira velikom gradu Barceloni i svim njegovim divnim ljudima - napisala je Lopez na Twitteru.

Španjolski nogometaš, koji igra za Porto, Iker Casillas, također se kratko osvrnuo na nemile događaje: - Kako žalosno. Sve moje misli su sa žrtvama i njihovim obiteljima. Drži se, Barcelona.

U Barceloni je u četvrtak došlo do krvoprolića u kojem je sudjelovao kombi koji se u najpoznatijoj gradskoj ulici, čuvenoj La Rambli, zaletio u skupinu ljudi koja je prelazila cestu. Prema najnovijim informacijama, koje je objavio ugledni El Pais, najmanje 13 osoba je poginulo, a 80 ih je ozlijeđeno. Te je podatke potvrdilo i španjolsko ministarstvo unutarnjih poslova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 04:10