BEČ NA NOGAMA

I Dragana Mirković oglasila se nakon snimke na kojoj je navodno nestala Danka (2): Hitno poslala ovu poruku

Ona je na Instagramu, na kojemu je prati 1,5 milijuna ljudi, podijelila fotografiju djevojčice te uputila poruku svima

Dragana Mirković

 Instagram/Dragana Mirković/

Jedna od najvećih folk zvijezdi, Dragana Mirković, oglasila se nakon što se pojavila snimka iz Beča na kojoj je navodno mala Danka Ilić (2) za kojom već tjedan dana traje potraga u Srbiji, a sada se uključio i Interpol koji je raspisao međunarodnu potragu.

Cijela regija piše o nestalnoj dvogodišnjoj djevojčici, zbog koje se po prvi put u Srbiji aktivirao sustav ‘Pronađi me‘. Jedan je srpski državljanin iz Beča srpskoj policiji poslao snimku na kojoj se vide dvije žene i djevojčica za koju kažu da je navodno nestala Danka. Brojne poznate osobe oglasile su se tim povodom, a među njima je i pjevačica Dragana Mirković, koja živi u dvorcu u Beču.

image

Danka Ilić

/Interpol

Ona je na Instagramu, na kojemu je prati 1,5 milijuna ljudi, podijelila fotografiju djevojčice te uputila poruku svima koji nešto znaju, da se jave policiji.

"Molim sve ljude u Austriji, ako saznaju bilo što o nestaloj djevojčici Danki, da odmah pozovu policiju", napisala je u objavi na Instagram storyju i pokazala da je velik čovjek.

image

Dragana Mirković priključila se potrazi za nestalom Dankom Ilić

Screenshot Instagram/Dragana Mirković/

Inače, Dragana Mirković poznata je po tome da je velika humanitarka, a već je ranije najavila da će prihode od turneje "Do poslednjeg daha", u svakom gradu u kojem nastupa, darovati u humanitarne svrhe.

" Odlučila sam pomoći Dječjem domu u Zagrebu. Nadam se da ćete to snimiti, samo da im vidim osmijeh, samo to bih željela. Bit će mi zadovoljstvo, odnosno ne zadovoljstvo, nego ispunit će mi doslovce srce to što znam da će djeca dobiti nešto što žele i što ću ih malo usrećiti jer ja sam jako, jako osjetljiva na djecu", izjavila je ranije pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 12:48