U IŠČEKIVANJU

'I KAD POMISLIŠ DA IMAŠ SVE, ŽIVOT TE IZNENADI' Osramoćeni olimpijac Ryan Lochte čeka prvo dijete

 Instagram

Nakon što je u listopadu iznenadio svoje obožavatelje objavom da je zaprosio djevojku Kaylu Rae Reid s kojom je u vezi od siječnja, Ryan Lochte svima koji ga prate na Instagramu opet je priredio malo iznenađenje.

Naime, par čeka i prvo dijete, a legendarni američki plivač to je otkrio fotografijom na kojoj ljubi trbuh svoje zaručnice.

- Moj božićni poklon ove je godine stigao ranije, jedva čekam sljedeću godinu - napisao je Lochte ispod fotografije snimljene u bazenu.

A photo posted by Ryanlochte (@ryanlochte) on

Vijest je podijelila i Kayla.

- I kad pomisliš kako imaš sve, shvatiš da te život uvijek iznenadi i blagoslovi kad najmanje očekuješ. Sretna sam što sam ovu vijest mogla podijeliti sa svima vama - napisala je Kayla.

A photo posted by KAYLA RAE REID (@kaylaraereid) on

A kako se čini par je uspio prebroditi krizu nakon ljeta kada se Lochte našao u središtu skandala kada je tijekom Olimpijskih igara u Riju još dvojicom kolega tvrdio da je opljačkan nakon što su mu razbojnici prijetili pištoljem. No nadzorne kamere sportaše su snimile kako demoliraju jednu benzinsku postaju,a ubrzo su se pojavile i fotografije Lochtea iz jednog noćnog kluba u kojem je tulumario s atraktivnim Brazilkama.

Plivač se zbog svog ponašanja ispričao javnosti i svojoj sada već zaručnici, a ona mu je, očito, sve oprostila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 11:33